Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potvrđena izvrsna suradnja

Krstičević se sastao s predstavnicima Lockheed Martina u MORH-u

Izraelski F-16 (Foto: Dnevnik.hr)
Izraelski F-16 (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Sastanak u MORH-u (Foto: MORH) Sastanak u MORH-u (Foto: MORH) Foto: MORH +0 Izraelski F-16 (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Na sastanku ministara Krstičevića i predstavnika tvrtke Lockheed Martin potvrđeno je globalno partnerstvo Hrvatske i Lockheed Martina i izražena puna potpora Lockheed Martina Hrvatskoj u projektu F-16, priopćeno je iz Ministarstva.

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević i njegovi suradnici u srijedu su se sastali s predstavnicima tvrtke Lockheed Martin, potpredsjednikom Jonathanom W. Hoyle i suradnicima.

Pročitajte i ovo Vojna vozila Na putu prema Mađarskoj MORH upozorio građane zbog vojne kolone: "Molimo za strpljenje i razumijevanje" Slika nije dostupna rok 11. siječnja Hrvatska traži očitovanje Izraela o avionima, ministar Krstičević komentirao i mogućnost ostavke

Na sastanku je potvrđena izvrsna suradnja i globalno partnerstvo Hrvatske i Lockheed Martina u brojnim područjima, posebno u okviru projekta F-16, helikoptera, radara i raketa, priopćeno je iz Ministarstva.

"Potpredsjednik Jonathan W. Hoyle izrazio je punu potporu Lockheed Martina Hrvatskoj u projektu F-16 i istaknuo ostvarivanje buduće suradnje u održavanju F-16 zrakoplova.
Ministarstvo obrane je do sada ostvarilo suradnju s Lockheed Martinom u području nabave sustava zračnog motrenja i nabave raketa Hellfire za borbeno-izviđačke helikoptere Kiowa Warrior", stoji u priopćenju.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene