Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rebalans proračuna

Evo gdje Lalovac vidi prostor za rezove

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lalovac je najavio da Vlada u skorom rebalansu proračuna neće dirati porezne olakšice za one koji re-investiraju dobit bilo u kapital, bilo u materijalnu imovinu.

Ministar financija Boris Lalovac na radnom ručku s poduzetnicima okupljenima u Američku gospodarsku komoru u Hrvatskoj, najavio je da Vlada u skorom rebalansu proračuna neće dirati porezne olakšice za one koji re-investiraju dobit bilo u kapital, bilo u materijalnu imovinu.

Prostor za rezove Lalovac vidi u administraciji koja je ne-efikasna, Agencijama, subvencijama te u zdravstvu. Rebalans proračuna, kao i promjene u oporezivanju plaća najavljuje za sredinu idućeg mjeseca.

Kako popuniti proračunsku rupu od 2 milijarde kuna?

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kako smanjiti manjak? Vlada odredila ljude koji će 'drmati' proračunom Slika nije dostupna Gost Dnevnika Nove TV Ministar priznao - 'Voda je došla do grla već odavno'

'Mislim da ćemo negdje sredinom listopada biti i na Vladi i u parlamentu sa svim paketom izmjena. A gdje rezati, to će mi reći moji kolege ministri', izjavio je ministar Lalovac. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene