Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ministar financija Boris Lalovac rekao je u četvrtak navečer u Biogradu da je ove sezone u Dalmaciji više turista a manje izdanih računa te da je tražio odgovore na "određena pitanja".


Ministar Lalovac je u četvrtak u Zadru posjetio poreznu ispostavu.

Vezani članci Potres kod Visa Novi potres zatresao Dalmaciju: Epicentar nedaleko od Visa, prve procjene kažu 3,2 prema Richteru Splitska riva - 2 Hrvatska se priprema za turističku sezonu: Hoće li novi projekt ''Safe stay in Croatia'' uspjeti privući goste?

"Posjetio sam zadarsku poreznu upravu da bih vidio kako funkcionira fiskalizacija u vrijeme turističke sezone. Izvještaji iz sustava koji pokazuju izdane račune, ne samo na zadarskom području nego i u cijeloj Dalmaciji, nisu na prošlogodišnjoj razini, tako da sam tražio određene odgovore. Imamo više turista nego lani pa bi bilo za očekivati da imamo i više računa", kazao je ministar Lalovac.

Lalovac: Nisam najavio nikakva uhićenja

Nakon Zadra je u Biogradu na Moru Lalovac s ministrom turizma Darkom Lorencinom obišao hotelski kompleks "Crvenu luku", kojemu je navečer uručena Bijela zastava za čisto more. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook