Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Češlja' po Poreznoj

VIŠE TURISTA, A MANJE IZDANIH RAČUNA Lalovac traži odgovore na takvu logiku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar financija Boris Lalovac rekao je u četvrtak navečer u Biogradu da je ove sezone u Dalmaciji više turista a manje izdanih računa te da je tražio odgovore na "određena pitanja".

Ministar Lalovac je u četvrtak u Zadru posjetio poreznu ispostavu.

Pročitajte i ovo Turisti nezadovoljni cijenama, ilustracija - 3 Veliko nezadovoljstvo Pogledajte paprene cijene na Jadranu! Mogle bi nas doći glave: "Pitanje je kako ćemo preživjeti iduću godinu" Slika nije dostupna TIK DO PLAŽE I MORA Kako besplatno ljetovati u Zadru: Neviđeni bezobrazluk u bivšem kampu Punta Bajlo

"Posjetio sam zadarsku poreznu upravu da bih vidio kako funkcionira fiskalizacija u vrijeme turističke sezone. Izvještaji iz sustava koji pokazuju izdane račune, ne samo na zadarskom području nego i u cijeloj Dalmaciji, nisu na prošlogodišnjoj razini, tako da sam tražio određene odgovore. Imamo više turista nego lani pa bi bilo za očekivati da imamo i više računa", kazao je ministar Lalovac.

Lalovac: Nisam najavio nikakva uhićenja

Nakon Zadra je u Biogradu na Moru Lalovac s ministrom turizma Darkom Lorencinom obišao hotelski kompleks "Crvenu luku", kojemu je navečer uručena Bijela zastava za čisto more. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene