PR
PR Foto: PR

Osvojit će vas na prvu jer je gotovo nevjerojatno da s tako malim dimenzijama može učiniti sve ono što njezini proizvođači tvrde da može.


Da biste bili cool i ispratili sve trendove kada su u pitanju kamere, ne morate imati predubok džep, nego morate pametno kupovati. Postoje uređaji koji vam nude mnoštvo opcija i mijenjaju više uređaja.

Danas čak postoje različiti satovi koji pružaju mogućnost snimanja i fotografiranja. Međutim, da biste imali kameru koja omogućuje snimanje i fotografiranje u FULL HD rezoluciji, praćenje kamere preko aplikacije kao i noćno osvjetljenje, trebate nešto više od sata s kamerom. Na tržištu se pojavilo rješenje pod imenom Axsio FULL HD. U pitanju je minijaturna kamera koja će zadovoljiti i vaše najveće zahtjeve.

PR PR Foto: PR

Must have gadget u svakom domu

Ako ste ljubitelj tehničkih stvari, onda je ova kamerica idealna za vas. Ako niste, ubrzo ćete shvatiti kolika je prednost posjedovati jedan ovakav uređaj. Axsio Full HD kamera je kreirana da zadovolji različite potrebe suvremenog čovjeka. Također, osim modernog dizajna nadahnutog svjetskim trendovima, ova kamera ima pogodnost koju drugi tehnički uređaji ne nude – fotografira i snima.

Pristupačna je za svačiji džep!

Osvojit će vas na prvu jer je gotovo nevjerojatno da s tako malim dimenzijama može učiniti sve ono što njezini proizvođači tvrde da može. Međutim, korisnici su izdvojili Axsio Full HD kameru baš iz tog razloga. Praktična je, stane na bilo koje mjesto, a ima funkcije koje su u današnje vrijeme itekako tražene:

• Snima u visokoj HD rezoluciji
• Fotografira
• Detektira pokret
• Povežite je na svoj pametni uređaj (iOS ili Android) i jednim klikom provjerite sigurnost u domu, trgovini, uredu, automobilu itd.
• Mogućnost umetanja memorijske kartice
• Mogućnost promatranja iz svih uglova

To je savršen način da u svakom trenutku imate nadzor u svom domu, uredu ili gdje god poželite prekontrolirati neke svoje nedoumice. U svako doba dana i noći!Zaštita i sigurnost u jednoj kocki

S obzirom na dimenzije Axsio Full HD kamere, njezina primjena je raznolika. Može vam poslužiti na putovanjima i biti vjeran pratitelj u svakoj situaciji. Može vam služiti kao svojevrstan vid nadzora, ali i zaštite, jer će zabilježiti što se sve događalo s vašim članovima obitelji kad niste u blizini, kao i vama dragim stvarima.

• Toliko je mala da gotovo i ne zauzima prostor
• Diskretna kamera
• Vrlo lako se koristi

PR PR Foto: PR

Zasigurno su kamera ili fotoaparat kojima se sada služite kompliciraniji za uporabu od nje. Postavite je na držač ili je postavite na neko mjesto s kojeg ne želite da se vidi. I doista će proći neprimijećeno. Čak i kada je netko primijeti, neće ni pomisliti da je snimanje u tijeku jer ova kamera više sliči na ukras nego na visokokvalitetnu kameru Full HD rezolucije.

>> Zabilježite smiješne i zanimljive video zapise koji nisu imali prilike biti zabilježeni<<

Unaprijeđena i sigurna kupnja putem interneta - samo na Dokishop stranici pronađite Axsio Full HD kameru i ostvarite nevjerojatne popuste!

Kako bi do kraja bili odani svojim kupcima, Dokishop trgovina nudi povrat novca, bez dodatnih pitanja i bez komplikacija. Dakle, ako iz bilo kojeg razloga želite vratiti proizvod, slobodno to možete učiniti i novac će vam biti vraćen.

PR PR Foto: PR

NAPOMENA: Popust na ovaj set je vremenski ograničen i traje do ponoći ili do isteka zaliha. Zato požurite, jer je na zalihama koje se tope velikom brzinom ostalo samo par komada Axsio Full HD kamere!

>> Ne propustite ovu priliku i naručite svoju Axsio Full HD kameru već danas <<

PR PR Foto: PR

Dnevnik

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju