Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan od najdugovječnijih saborskih zastupnika Milorad Pupovac, ponovno je izabran kao predstavnik srpske manjine u novi saziv Sabora.


S Miloradom Pupovcem (SDSS) razgovarao je Petar Pereža, a Pupovac je zadovoljan izbornim rezultatima i svojim novim reizborom u Sabor. Istaknuo je da je SDSS ušao u Sabor s nadmoćnom većinom, većom nego prije godinu dana.

Vezani članci Slika nije dostupna Pupovac o postizbornoj suradnji SDSS-a: 'Prostor izbora više nije skučen kao što je bio 2015.' Slika nije dostupna Ustavni sud ukinuo zakon koji Srbima jamči tri zastupnika

"Da, sa nadmoćnom i uvjerljivom većinom, SDSS ima ponovno tri zastupnika", rekao je Pupovac.

Na pitanje očekuje li da mu ponovno kolege iz stranke okrenu leđa nakon izbora Pupovac odgovara da to više neće biti slučaj.

"To ovaj put sigurno neće biti moguće. To je onda bilo moguće zbog slabosti naših kandidata", rekao je Pupovac.

Kojoj će opciji manjine dati povjerenje, nije htio precizirati.

"Vidjet ćemo kako će izgledati ti rezultati. Čekamo još rezultate za druge manjine", poručio je Pupovac. "Najprije ćemo razgovarati s zastupnicima nacionalnih manjina, a onda s onima koji nam se prvi obrate", zaključio je.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju