Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijavila ga Zajednica Srba

Milorad Pupovac: Nisam dobio rješenje Povjerenstva za sukob interesa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zajednica Srba prijavila je Pupovca jer, tvrde, kao saborski zastupnik ne smije biti u nadzornom odboru Tesla banke. On tvrdi da je s čelnog mjesta NO-a odstupio još lani.

Predsjednik Srpskoga narodnog vijeća Milorad Pupovac izjavio je u ponedjeljak da do sada nije dobio nikakvo rješenje kojim bi ga Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa upozorilo da kao saborski zastupnik ne smije biti u nadzornom odboru Tesla banke te istaknuo da je s čelnog mjesta NO-a te banke odstupio još lani.

Pročitajte i ovo Barbara Štrbac - 1 tko je sve na udaru? Zbog sukoba interesa samo tijekom ovoga saziva Povjerenstva kažnjeno je 12 ministara, doznajte tko se sve još našao pod povećalom Slika nije dostupna ZAKONSKE NOVINE Zašto su obustavljeni predmeti protiv Plenkovića, Milanovića i niz političara?: "Stvoren je udar na Povjerenstvo...''

Večernji list je objavio da je predsjednik Zajednice Srba u Hrvatskoj Svetozar Livada od Povjerenstva zatražio da se očituje zašto još uvijek nije donijelo odluku u postupku koji je protiv Pupovca pokrenulo još u lipnju prošle godine, budući da Pupovac kao saborski zastupnik po Zakonu o sprječavanju sukoba interesa ne bi smio biti član upravnih tijela i nadzornih odbora trgovačkih društava.

Zajednica Srba prijavila Pupovca zbog sukoba interesa

'Nisam dobio nikakvo rješenje Povjerenstva, a uz to sam se još prošle godine razriješio funkcije predsjednika NO Tesla Banke', rekao je Pupovac.

On ne želi nagađati zašto je ta priča ponovno pokrenuta u javnosti, no tvrdi da 'mnogi ljudi žele omesti i na svaki način nastoje zaustaviti konsolidiranje i funkcioniranje Tesla banke'.

'Koja je uloga profesora Livade u tome, ne znam', dodao je Pupovac.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene