Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veći promet

Milijunti putnik Croatia Airlinesa ove godine stigao je mjesec dana ranije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Croatia Airlines prevezla je danas svog milijuntog putnika u ovoj godini. Time je oboren rekord iz 2008. kada je milijunti putnik zabilježen 24. srpnja.

U zagrebačku zračnu luku jutros je iz Minhena sletio Mario Raos. Predstavnici nacionalnog avioprijevoznika i zračne luke darovali su mu dvije povratne karte za bilo koju destinaciju u koju Croatia leti i bon od 200 eura.

Pročitajte i ovo Ilustracija Promjena plana Drama na nebu iznad Hrvatske: Zbog magle nisu mogli sletjeti, a drugi najbliži aerodrom pogodio je potres Milijunti putnik ZL Zadar, Ivan Kevrić - 4 Dobio i prigodnu nagradu Milijunti putnik stigao u Zračnu luku Zadar: "Nisam računao na ovo, ali sretan sam"

'Osjećam se iznenađeno, prije deset minuta sam saznao. Slučajnost je velika tim prije što sam ovaj put odgađao nekoliko puta', rekao je Mario Raos, milijunti putnik u 2011. godini. 'Svi rezultati koji su ove godine vode nas ka jednome cilju, da prepolovimo gubitak iz prošle godine, da bi 2012. bili kompanija koja će na koncu poslovne godine iskazati makar minimalni profit', ističe Srećko Šimunović, glavni direktor Croatia Airlinesa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene