Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O odnosu s Plenkovićem

Brkić na pitanje jesu li on i premijer zakopali ratne sjekire: "Ja sam Hrvat iz Hercegovine, kod nas nema Indijanaca ni sjekira"

Milijan Brkić (Foto: Dnevnik.hr)
Milijan Brkić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Milijan Brkić (Foto: Dnevnik.hr) Milijan Brkić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Milijan Brkić u humanitarnoj povorci (Foto: Facebook/Milijan Brkić) Milijan Brkić u humanitarnoj povorci (Foto: Facebook/Milijan Brkić) Foto: Facebook/Milijan Brki? +0 Brkić i Plenković stoje za vrijeme himne (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/3 >>
Uoči koalicijskog sastanka u Banskim dvorima pred novinare je stao Milijan Brkić. Pitali su ga o odnosu sa premijerom.

U utorak poslijepodne u Banskim dvorima održava se koalicijski sastanak. Branko Bačić novinarima je kratko rekao kako će, među ostalim, raspravljati o proračunu. 

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Nakon izbora Plenković: "Milanović okolo zove ljude, a onda oni zovu mene" Andrej Plenković u stožeru HDZ-a Objava nakon rezultata Oglasio se Plenković: "Uskoro ćete saznati s kim ćemo imati većinu"

Pred novinare je stao i Milijan Brkić. Na pitanja o njegovom stavu o sindikatima, štrajku i njihovim zahtjevima Brkić je kazao da sve probleme treba riješavati za stolom.

"I u skladu sa mogućnostima državnog proračuna dijeliti novac koji nam je na raspologanju, uprihođen od  gospodarstva i poduzetnika", dodao je Brkić. 

Novinari su ga pitali bi li onda premijer trebao pozvao sindikate na razgovor u Vladu i sjesti s njima za stol.

"Koliko znam, ti razgovori su u tijeku sa resornim ministrima, a resorni ministri su predstavnici Vlade", odgovorio je.  

Reporter Nove TV Andrija Jarak pitao je Milijana Brkića je li istina ono što se piše po medijima, jesu li on i premijer Plenković zakopali ratne sjekire. 

"Ja sam vam inače Hrvat podrijetlom iz Hercegovine i kod nas nije bilo Indijanaca i nismo se igrali sjekirama", rekao je Milijan Brkić i ušao u zgradu Vlade.

Nije htio dodatno pojasniti u kakvom je odnosu s premijerom. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene