Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednik Istarskog demokratskog sabora (IDS) Boris Miletić u srijedu navečer je komentirajući odluku Središnjeg odbor HNS-a kojom, suprotno svome Predsjedništvu, podupire mogućnost koaliranja s HDZ-om, kazao je ta odluka legitimna odluka stranačkog tijela.


Podupirući mogućnost koaliranja HNS-a s HDZ-om, predsjednik IDS-a izjavio je da je takva odluka stranačkog tijela legitimna. 

Vezani članci Drago Prgomet (Foto: Dnevnik.hr) Prgomet o suradnji HDZ-a i Milana Bandića: "Grad je već krenuo u u provedbu projekata za koje je od EU-a dobio milijardu kuna" Predsjednik Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Hrvatske Branimir Mihalinec (Dnevnik.hr) Sindikati dogovorom Vrdoljaka i Plenkovića nisu impresionirani: "Nama je to potpuno neprihvatljivo"

"Oni koji su je donijeli znaju zašto su to učinili i valjda su spremni nositi se s tim. Mogu samo ponoviti da IDS ne koalira sa strankama desnice. Ostajemo najdosljednija politička opcija u Hrvatskoj", istaknuo je Boris Miletić u izjavi za Hinu.

Dodao je da će biti zanimljivo vidjeti kako će ta Vlada funkcionirati, pogotovo u sektoru znanosti i obrazovanja.

"Želim svu sreću progresivnim snagama u tom procesu. Nadam se da će uskoro krenuti s uvođenjem građanskog odgoja u škole", rekao je Miletić. (Hina)