Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Štedljive žarulje

Milanovićev zadatak Zmajloviću: Koliko stoji zamjena žarulja?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Zoran Milanović dao je ministru okoliša i prirode Mihaelu Zmajloviću da do sljedeće sjednice napravi kalkulaciju mijenjanja starih žarulja ekološkim, štedljivim žaruljama.

Premijer Zoran Milanović tijekom rasprave o izmjenama Tarifnog sustava za proizvodnju električne energije iz obnovljivih izvora energije i kogeneracije dao je ministru zaštite okoliša i prirode Mihaelu Zmajloviću da do sljedeće sjednice napravi kalkulaciju koliko bi stajala zamjena starih žarulja ekološkim, odnosno štedljivim žaruljama.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Nova Vlada Koje su savjete dobili novi ministri od iskusnijih kolega? "Moraju se okružiti ljudima koji puno znaju" Ivan Šipić, kandidat za ministra demografije i useljeništva Ministar iz DP-a Novi ministar demografije: "Ne može biti samo ćiribu ćiriba"

>> Kaštela od ministra Zmajlovića traže da onemogući suspaljivanja otpada u Kaštelanskom zaljevu

'Vidim da su ove stare. Čisto da znamo hoćemo li ih mijenjati', rekao je Milanović. 'To je isto skuplje, ali možda u krajnjoj liniji i jeftinije. Vidim da ovdje i dalje stoje žarulje od prije 50 godina. To nećete naći ni u Beču ni u Berlinu', zaključio je premijer. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene