Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nema sukoba interesa'

'Tedeschi je moj dugogodišnji prijatelj, a ne donator SDP-a'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer je danas osjetio potrebu reći nekoliko stvari o svom odnosu s Tedeschijem čiji je gost bio jučer u njegovom ljetnikovcu na Hvaru.

'Javnost ima pravo znati s kime se ja družim, na koji način sam povezan s tom osobom, da li ta osoba imam ikakav poslovni odnos sa mnom, strankom ili dobiva poslove od Vlade. Moram još jednom reći da Emil Tedeshi i njegova tvrtka nisu bili donatori moje, odnosno, SDP-ove kampanje i mogu vam reći da će to tako biti sve dok sam ja šef SDP-a', izjavio je Milanović.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Glas s Pantovčaka Milanović pohvalio Plenkovića: "Potpisat ću rješenje" Andrej Plenković u Vukovaru Pregovori i razgovori Plenković iz Vukovara: "To je ozbiljna politička pogreška"

>> Tedeschi: Na poziv Porezne uprave odazvat ću se s veseljem

A da pojača da se ne radi o nikakvom sukobu interesa podsjetio je da Tedeschija zna još od osnovne škole, da su dugogodišnji prijatelji i da ne uživa nikakvu zaštitu ove Vlade jer je uostalom nedavno bio pozvan u poreznu upravu.

'Nije riječ o politici, već o poznanstvu i prijateljstvu. Ja sam štićena osoba i katkad mi se čini da bi mi život bio jednostavniji da se toga odreknem, ali to je procedura. Da sam se htio sakriti, sakrio bih se. Postoje ljudi s kojima se znam 30 godina i odnosa s nekim ljudima se naprosto neću odreći', rekao je Milanović. (Agencija VLM/ A.E.)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene