Zoran Milanović
Zoran Milanović Foto: Boris Ščitar/Pixsell

Predsjednik Republike Zoran Milanović u nastavku obračuna putem Facebooka ovog se puta ponovno obrušio na saborskog zastupnika Milorada Pupovca.


Milanović u najnovijoj objavi aludira na intervju koji je Pupovac dao za Radio Sarajevo. U njemu je, međuostalim, izjavio kako je rječnik Zorana Milanovića "rasistički i vrlo opasan prema Srbiji i BiH" nakon što je objavio poruke koje mu je hrvatski predsjednik slao. 

Vezani članci Zarobljeni hrvatski državljanin Plenković: "Borit ćemo se za zarobljenog Hrvata". Rusi mu prijete doživotnim zatvorom i smrću Zoran Milanović Milanović: "Žrtve seksualnog uznemiravanja nisu sve jednake i iste. Divljački me napala sitna hrvatska falanga"

"Plenkovićev žeton Pupovac opet si diže cijenu na inozemnom tržištu. Kako mu valuta kod kuće gubi na vrijednosti, putem sarajevskih medija sada po regiji širi svoju ustavobraniteljsku brigu za Hrvatsku. Nije novost da se za sebe cjenka ako treba i na inozemnoj tezgi. Milorad, stari HDZov saučesnik još je u Sanaderovo doba izvježbao političku trgovinu, znajući kad treba priprijetiti ugledom Hrvatske i dobiti ekskluzivnu franšizu za zastupanje hrvatskih Srba. Jednom stečena, misli valjda, da je i doživotna. Suznog oka danas za sarajevske, sutra vjerojatno za beogradske medije prokazivat će Hrvatsku. Milorade, a kad si namjeravao prokazati korupcijske rabote vlasti u kojoj sjediš? Ako što možeš – i želiš – učiniti za svoju zemlju, eto ti prijedloga. A da, čekaš da ti cijena poraste", stoji u objavi na Milanovićevom profilu. 

Plenkovićev žeton Pupovac opet si diže cijenu na inozemnom tržištu. Kako mu valuta kod kuće gubi na vrijednosti, putem...

Objavljuje Zoran MilanovićPonedjeljak, 29. ožujka 2021.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju