Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predsjednik SDP-a o Sanaderu

Milanović: Sada je jasno kako su se financirala osobna bogatstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zahtjev DORH-a za skidanje imuniteta i privođenje Ive Sanadera komentirao je i predsjednik SDP-a Zoran Milanović.

'Mi već godinama očekujemo da državna tijela počnu raditi svoj posao. O tome smo govorili glasno, možda za nečije ukuse i preglasno, ali vrlo jasno još u kampanji 2007. godine. Sada je valjda svima jasno i kako su financirana neka osobna bogatstva, ne samo jedno, nego mnoga, i kako je financirana barem jedna kampanja. To je nama bilo jasno i 2007.', izjavio je Milanović.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stručnjaci tvrde Bajić je neovisan od države, ali... Slika nije dostupna 'Moraju otići' Čačić: Polančecu se može više vjerovati nego Šeksu

>> IZ DORH-a stigao zahtjev za skidanjem imuniteta Ivi Sanaderu

Konferenciju za novinare u Saboru je počeo zamolbom novinarima da, unatoč 'turbulentnim zbivanjima zadnjih minuta u Mandatno-imunitetnom povjerenstvu (MIP)', temu o Ini, zbog koje ih je i okupio, ne shvate kao drugorazrednu, već prvorazrednu nacionalnu temu.

'Ovo što se trenutno događa u MIP-u je važna stvar, tiče se prije svega odnosa u HDZ-u i svega što je HDZ radio zadnjih godina, međutim Ina je nešto što je još važnije za nas i ako sada ne budemo o tome govorili, a idućih nekoliko dana mogu biti jako važni, prijeti opasnost da ta tema bude drugorazredna tema', poručio je Milanović novinarima.

'Ne veselim se ničijoj nevolji, ali pravda mora biti zadovoljena. Sada je jasno kako su se financirala osobna bogatsva i političke kampanje. To je vodstvo stranke moralo znati', rekao je Zoran Milanović.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene