Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nisam rekao da ne dolazim'

Milanović: Vrlo rado ću se susresti s Papom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik SDP-a Zoran Milanović izjavio je danas da nitko iz njegove stranke nikada nije rekao kako on neće nazočiti susretu s papom Benediktom XVI. u zagrebačkom HNK, naglasivši da će se vrlo rado odazvati tom susretu.

'Niti ja niti itko od mojih suradnika nikada nije ovu temu komentirao i nikada nije rečeno da neću doći na skup u HNK', rekao je Milanović na konferenciji za novinare u središnjici SDP-a.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Brz odgovor Plenković prozvao Milanovića: "Teško poraženi kršitelj Ustava trebao bi se sakriti u mišju rupu..." Peđa Grbin i Barbara Štrbac Najavio promjenu Grbin otkrio hoće li poštovati odluku Ustavnog suda i naglasio: "To je životinja stjerana u kut"

'Duboko poštujem Papu, ali nažalost duboko prezirem one koji uporno 24 sata politiziraju njegov posjet', poručio je.

Upitan odakle se onda pojavila informacija da neće doći u HNK, Milanović je odgovorio 'kako je uvjeren da Crkva s tom informacijom nema nikakve veze, a ovo drugo zna se'.

'Dobio sam cirkularni poziv prije više tjedana, za razliku od bivšeg predsjednika Mesića i to je to', dodao je. Upitan hoće li doći na susret s Papom u HNK odgovorio je da će vrlo rado doći.

Novinari su ga pitali i što kaže za jučerašnji zaključak Vijeća za nacionalnu sigurnost, na što je odgovorio: 'Ništa', a isti je odgovor ponudio i na pitanje što očekuje od istrage optužbi bivšeg potpredsjednika Vlade Damira Polančeca o navodnoj uključenosti policije u politički obračun s oporbom. Upitan misli li da policija u tom slučaju može istraživati sama sebe, odgovorio je kako smatra da ne može. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene