Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iznenađeni brojem gledatelja

Evo zašto je Milanovićev chat 'pucao'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Zoran Milanović danas je iz Banskih dvora uživo odgovarao na pitanja građana s društvenih mreža.

Hrvatski premijer preferira komunikaciju s građanima putem intreneta. Tako je danas od 10 sati odgovarao na pitanja koja su mu pristigla putem Facebooka i Twittera. Njegova je Vlada u nedjelju napunila 100 dana vladanja, a premijer je preko live streama odgovarao na pitanja koja su građani postavili  preko vikenda.

Pročitajte i ovo Gabrijela Kišiček - 1 Analiza Gabrijele Kišiček Tko bi pobijedio u sučeljavanju Milanovića i Plenkovića: "To bi bilo napeto gledati, međutim..." Što svi žele - 1 Jasni zahtjevi Pravi je trenutak za obećanja: Evo koje želje najveći sindikati žele da im ispuni nova vlast

Vlada se putem Twittera ispričala građanima jer je 'pucao' video prijenos Milanovićeva chata s građanima. Napisali su kako su bili iznenađeni brojem gledatelja te kako je do 'pucanja' streama došlo jer Vlada nema dovoljno jaku tehničku opremu. Snimka će, najavili su, biti objavljena večeras.

Twitter je bio prepun pitanja za premijera. 'Mislite li da je trenutačna 'politika' SDP BiH dobra za Hrvate u BiH?'; 'Ne vidim vas da svakodnevno presijecate vrpce i otvarate dionice cesta na TV-u - znači li to da ste loš populist?'; 'Zašto je resor gospodarstva razdvojen na tri ministarstva?'; 'Da li i kada će se beneficirati primanja ljudi koji rade više od šest mjeseci godišnje u inozemstvu?' 

Milanović nije prvi političar koji na taj način komunicira s građanima svoje zemlje. Tradicija je to koju je započeo još u predsjedničkoj kampanji 2008. godine predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Barack Obama.

Premijer Zoran Milanović je dao jučer ekskluzvni intervju za Dnevnik Nove TV povodom 100 dana Vlade. Milanović je rekao da će travanj biti težak mjesec, ali i da će  cijela godina biti teška i izazovna. Upozorio je da se ove godine moraju izboriti za investicije jer bez njih nema pomaka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene