Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Milanović o Pocarovom pismu: Bitno je tko zastupa hrvatska stajališta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik SDP-a Zoran Milanović danas je, komentirajući ocjenu predsjednika Haaškog suda da Hrvatska izvodi diplomatski pritisak zbog haaške presude "vukovarskoj trojci", izjavio da Hrvatska ima pravo braniti svoje interese dopuštenim sredstvima, ali da "HDZ i njegov predsjednik to rade s previše galame i na na štetu Hrvatske".

Diplomatske prepiske su dopuštena sredstva, rekao je Milanović u izjavi za novinare u sjedištu SDP-a. Dodavši da Haaški sud zastupa svoja stajališta, rekao je kako je bitno tko to radi u hrvatsko ime.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ekonomska odmazda Zbog Milanovićeve izjave o genocidu poduzetnik iz BiH povlači hrvatsku robu s polica Ivana Petrović stanje u Federaciji Ivana Petrović o izmjenama izbornog zakona u BiH: "Visoki predstavnik Schmidt neće učiniti ništa"

"Onaj tko to radi, radi to s previše galame i na štetu Hrvatske",
ocijenio je Milanović koji je kazao da moli HDZ i njegova predsjednika da to više ne rade.

Predsjednik Haaškog suda, sudac Fausto Pocar, prema pisanju današnjeg hrvatskog tiska, poslao je pismo UN-u u kojemu optužuje Hrvatsku da provodi diplomatski pritisak zbog haaške presude "vukovarskoj trojci" i da pokušava utjecati na neovisnost suđenja na Međunarodnom sudu za ratne zločine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene