Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predmet rasprave danas ovdje na Iblerovom trgu bio je i Željko Sabo, s obzirom da je riječ o čovjeku koji bi već ovaj tjedan mogao početi odsluživati zatvorsku kaznu, a i s obzirom da je jučer e-mailom predsjedniku Sabora podnio ostavku na mjesto saborskog zastupnika.


Danas ga Predsjedništvo SDP-a nije isključilo iz stranke, premijer Milanović poručio je kako je na potezu lokalni, a to znači vukovarski SDP, što je isti slučaj kao kad je bilo s Marinom Lovrić Merzel kada ju je sisački SDP izbacio iz stranke.

Vezani članci Željko Sabo Željko Sabo stavio mandate u mirovanje: ''Nisam zaslužio da bilo tko moje ime koristi u negativnom kontekstu'' Željko Sabo i Mislav Bago - 1 Željko Sabo o zahtjevu novog šefa SDP-a i svojoj sudbini u stranci: "Moj primjer, zašto sam osuđen, trebao bi biti našoj stranci jedan ogledan primjer političke likvidacije"

U skladu sa statutom stranke - Željko Sabo ima pravo doći na odluku izbacivaju, ima pravo i na žalbu, iako se vrlo vjerojatno Sabo neće ćžaliti ukoliko se uopće donese ta odluka.

Sabina ostavka prihvaćena, očekuje se izbacivanje iz SDP-a

Zanimljivo je za napomenuti i da svi isključeni iz stranke ima pravo nakon godinu dan poslati novi zahtjev za prijem u stranku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook