Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predmet rasprave danas ovdje na Iblerovom trgu bio je i Željko Sabo, s obzirom da je riječ o čovjeku koji bi već ovaj tjedan mogao početi odsluživati zatvorsku kaznu, a i s obzirom da je jučer e-mailom predsjedniku Sabora podnio ostavku na mjesto saborskog zastupnika.


Danas ga Predsjedništvo SDP-a nije isključilo iz stranke, premijer Milanović poručio je kako je na potezu lokalni, a to znači vukovarski SDP, što je isti slučaj kao kad je bilo s Marinom Lovrić Merzel kada ju je sisački SDP izbacio iz stranke.

Vezani članci Z. Milanović, K. Grabar-Kitarović, M. Škoro Milanović će za izbore iz proračuna dobiti 1,2 milijuna kuna, Grabar-Kitarović više od milijun, a ni Škoro ne ostaje praznih ruku Zoran Milanović u Osijeku (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL) - 3 Milanović: "Hrvatski predsjednik neće biti Miki Maus ni Hromi Daba, već jedan normalan čovjek"

U skladu sa statutom stranke - Željko Sabo ima pravo doći na odluku izbacivaju, ima pravo i na žalbu, iako se vrlo vjerojatno Sabo neće ćžaliti ukoliko se uopće donese ta odluka.

Sabina ostavka prihvaćena, očekuje se izbacivanje iz SDP-a

Zanimljivo je za napomenuti i da svi isključeni iz stranke ima pravo nakon godinu dan poslati novi zahtjev za prijem u stranku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook