Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kopija slučaja Merzel

Milanović nije izbacio Sabu iz stranke, odluku prebacio na vukovarski ogranak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predmet rasprave danas ovdje na Iblerovom trgu bio je i Željko Sabo, s obzirom da je riječ o čovjeku koji bi već ovaj tjedan mogao početi odsluživati zatvorsku kaznu, a i s obzirom da je jučer e-mailom predsjedniku Sabora podnio ostavku na mjesto saborskog zastupnika.

Danas ga Predsjedništvo SDP-a nije isključilo iz stranke, premijer Milanović poručio je kako je na potezu lokalni, a to znači vukovarski SDP, što je isti slučaj kao kad je bilo s Marinom Lovrić Merzel kada ju je sisački SDP izbacio iz stranke.

Pročitajte i ovo Tihomir Cipek, politički analitičar "Prava politička diverzija" Analitičar za Dnevnik Nove TV: "Milanović ide na taj sukob i to se čak kosi s načelima SDP-a. A Plenkovićeva taktika je poput thai chija" Nada Murganić osudila izjave Zorana Milanovića Žestoke kritike Zajednica žena HDZ-a osudila Milanovićeve izjave: "Seksizam i omalovažavanje okosnica su njegova djelovanja"

U skladu sa statutom stranke - Željko Sabo ima pravo doći na odluku izbacivaju, ima pravo i na žalbu, iako se vrlo vjerojatno Sabo neće ćžaliti ukoliko se uopće donese ta odluka.

Sabina ostavka prihvaćena, očekuje se izbacivanje iz SDP-a

Zanimljivo je za napomenuti i da svi isključeni iz stranke ima pravo nakon godinu dan poslati novi zahtjev za prijem u stranku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene