Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predmet rasprave danas ovdje na Iblerovom trgu bio je i Željko Sabo, s obzirom da je riječ o čovjeku koji bi već ovaj tjedan mogao početi odsluživati zatvorsku kaznu, a i s obzirom da je jučer e-mailom predsjedniku Sabora podnio ostavku na mjesto saborskog zastupnika.


Danas ga Predsjedništvo SDP-a nije isključilo iz stranke, premijer Milanović poručio je kako je na potezu lokalni, a to znači vukovarski SDP, što je isti slučaj kao kad je bilo s Marinom Lovrić Merzel kada ju je sisački SDP izbacio iz stranke.

Vezani članci Davor Bernardić (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) Bernardić: "Kad bih i htio vratiti novac, ne znam kako bih to izveo jer nisam dobio novac, nego znanje" Gordan Jandroković (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Jandroković: "Neka Milanović kaže tko su mu bili poslovni partneri. Isplaćivao si je minimalac i zakidao državu"

U skladu sa statutom stranke - Željko Sabo ima pravo doći na odluku izbacivaju, ima pravo i na žalbu, iako se vrlo vjerojatno Sabo neće ćžaliti ukoliko se uopće donese ta odluka.

Sabina ostavka prihvaćena, očekuje se izbacivanje iz SDP-a

Zanimljivo je za napomenuti i da svi isključeni iz stranke ima pravo nakon godinu dan poslati novi zahtjev za prijem u stranku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook