Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Petrijancu za Dan općine

Milanović o zemljama u okruženju: "To su nam jedini normalni susjedi, ispričavam se"

Nakon što je danas još jednom zatražio kandidacijski status za BiH, predsjednik Milanović večeras je iz općine Petrijanec, u kojoj je bio u povodu Dana općine, ponovno progovorio o susjedima. Ali ne samo o BiH.

"Moramo stići najbogatije. Naprosto, to je smisao borbe i utakmice u ovoj epohi. Dakle, biti uspješan kao susjedna Slovenija, svaka im čast, rekao je, između ostalog, Zoran Milanović u četvrtak poslijepodne u općini Petrijanec, u kojoj je bio na Danu općine.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Pošalice i prepucavanja Plenkovićev glasnogovornik objavio plakat kojim se traži Milanović: "Nije nasilan ni naoružan, ali je vrlo plašljiv ako..." Andrej Plenković i Peđa Grbin Iz minute u minutu Domovinski pokret slikao se ispod velikog križa i oglasio o SDSS-u, a Grbin poručio da Plenković treba psihijatra

"Ali to ti je, dakle, motivacija. Srbija i neke druge države su, bit ću fer i reći, nažalost, mada me se ne tiče, na tom putu skrenule. I teško će se ikad oporavit u sljedećih pedeset godina.

Dakle, ovo je vaš novac, ovo je vaša općina, ovo je naša država i u vođenju te države treba biti proračunat i sebičan na način da ne zezneš Slovenca niti on tebe, to su nam jedini normalni susjedi, ispričavam se", zaključio je Milanović.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene