Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tijekom predstavljanja novog ministra turizma premijer Milanović se osvrnuo na engleski govor Ingrid Antičević Marinović koji je ostao upamćen kao 'pipl mast trast as'.


Nakon što je javnosti predstavio novog ministra turizma, premijer Milanović osvrnuo se na govor Ingrid Antičević Marinović koji je u javnosti postao poznat pod imenom 'Pipl mast trast as' i na njeno izbacivanje s liste za izbore za Europski parlament.

Vezani članci Andrej Plenković Plenković odbacio Milanovićev prijedlog pa ga nazvao piromanom prerušenim u vatrogasca: "Ovih 11 sigurno nije umrlo od karijesa" Zoran Milanović Milanović odgovorio premijeru: "Aludirao je na to da sam ovisnik o kokainu? To može samo low life. Ja za kokain nemam novca"

>> Milanović nije dopustio novom ministru odgovor na pitanje o njegovim kreditima

'Ingrid bolje govori nego što čita engleski. Ja to znam i kao diplomat i kao netko tko je koristio dugo engleski na jednoj vrlo sofisticiranoj razini. Govori ga bolje i od nekih profesora tog jezika koji ga govore za 2', stao je u obranu svoje kolegice premijer Milanović.

>> Ingrid priča i francuski

'Način na koji je to prikazano smatram oblikom mobbinga. Ona nije savršena, ali to je znanje engleskog jezika, nije bog zna kakvo. Ona dobro govori engleski, a uz to i talijanski. Ispričavam joj se i kao prijatelj i kao kolega i čovjek. Ona engkeski govori dobro, a sve ostalo je dojam. Za razliku od onih koji su profesori tog jezika, a govore ga za 2', poručio je premijer svojoj kolegici Ingrid Antičević Marinović dodavši kako ona sigurno ostaje u njihovim redovima kao vrlo kvalitetan kadar.

U priloženom videu možete se prisjetiti kako je izgledao njen govor u Europskom parlamentu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook