Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Milanović HDZ-ov spot usporedio s Miloševićem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik SDP-a Zoran Milanović izjavio je večeras u Zaprešiću da će SDP i dalje čvrsto podupirati pravo svih da kažu što misle, za razliku od HDZ-a i njegova čelnika Ive Sanadera, koji si, kako je rekao, uzima za pravo i predsjedniku države određivati o čemu će i kako govoriti.

Na stranačkom predizbornom skupu u Zaprešiću Milanović je prozvao Sanadera da se prema građanima, pa i predsjedniku Stjepanu Mesiću, ponaša kao prema članovima svoje stranke, određujući im što će i kako govoriti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Promocija 300.000 eura za novi slogan hrvatskog turizma: Već je trebao biti tu, ali nekako je sve ''pomalo'' - zašto? Slika nije dostupna Komentirao i Škoru Plenković predstavio predizborni spot HDZ-a i najavio: "Osigurat ćemo 100.000 novih radnih mjesta"

Navodeći kako "biskupi baš previše ne šmekaju SDP", Milanović je kazao kako su se promijenila vremena kada su građani odluke donosili po nametnutim pravilima.

"Šteta što za nas glasuje toliko kršćana i katolika, pa se oni odriču tolikog broja ljudi. Branit ćemo svačije pravo da kaže što misli i nikome nećemo zatvarati usta", poručio je.

Za HDZ je rekao da nije demokršćanska stranka kakvom se predstavlja. 

"Da nisu demokrati to već dugo znamo, ali nisu ni kršćani, jer ako netko zastupa kršćanske vrijednosti onda je to SDP", naglasio je Milanović.

>> Milanović: Nije Sanader kao Milošević, već su isti njihovi predizborni slogani

Za HDZ-ov predizborni televizijski spot "Idemo dalje" rekao je da ga podsjeća na Slobodana Miloševića. 

"Možda to nije najbolja usporedba, ali ne mogu odoliti, jer je to (Idemo dalje) govorio Slobodan Milošević, a demokratska oporba odgovorila je: Gotov je, gotovo je", poručio je Milanović.
Antun Vujić, drugi na SDP-ovoj listi u 1. izbornoj jedinici, istaknuo je kako je nemoguća velika koalicija SDP-a i HDZ-a nakon izbora.

"To je nemoguće jer se razlikujemo, jer mi zagovaramo socijalnu pravdu, sigurnost i pravnu državu, a oni mešetarenje i mutne zarade", poručio je Vujić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene