Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve zahvaljujući vama

PODIGAO HRVATSKU NA NOGE 'Ne shvaćam u čemu je stvar, što sam ja to napravio...'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uoči Božića i Nove godine petnaestogodišnji Milan i tata Matija Basarac iz Komareva pored Siska, kažu, nemaju što za poželjeti jer njihove su se želje skoro u potpunosti ispunile.

Svega par tjedana dijeli ih od useljenja u novi dom, lijepu i u potpunosti opremljenu katnicu koja će zamijeniti osamdeset godina staru, trošu djedovu kuću u kojoj su do sada živjeli.

Pročitajte i ovo Provjereno: slučaj Damira Škare - 4 Škarina žrtva Prvo ju je silovao pa su je pokušali ušutkati: "Bilo je strašno, ali sve bih ponovno učinila" Zoran Milanović i Andrej Plenković Snimke koje niste vidjeli Specijal Provjerenog: Ovo je povijest odnosa Plenkovića i Milanovića

'Jednostavno ne znam kako bih to opisao. Jer tko bi očekivao da mu jedna emisija promijeni život. Ne znam što bih rekao, to je kao neka bajka ili nešto. To sam mislio da postoji samo u filmovima, a na kraju mi se desi', priča nam uzbuđeni Milan.

Ni deset mjeseci nakon što je njega i tatu prvi puta posjetila ekipa Provjerenog, njemu nije jasno po čemu su to on i tata posebni, čime su dirnuli i na pomaganje potaknuli sve koji su vidjeli njihovu priču.

Kako izgleda novi dom Milana i tate, pogledajte večeras u Provjerenom u 22:30.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene