Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gdje sam 2016.

Milan Bandić na pitanja odgovarao ocjenama 1 ili 10 bez odstupanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milan Bandić okupio je partnere i želi biti premijer. Jedini je sudionik izbora koji je na pitanja iz naše aplikacije Gdje sam 2016. odgovarao ocjenama 1 ili 10 bez odstupanja. Analiza njegovih, ali i odgovora njegovih partnera poput Čačićevih reformista otkriva moguće planove i teme oko kojih se razilaze.

DA ili NE! 0 ili 1, način je odgovaranja Milana Bandića kojim nije odstupio od svojeg uobičajenog nastupa i slanja poruka. Za njega postoji samo crno ili bijelo i nema kategorija odgovora koje su pokazale ostale stranke odgovarajući na pitanja u skladu s programskim smjernicama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Analiza odgovora iz aplikacije Gdje sam 2016 HDSSB I IDS - Iako regionalne stranke u odgovorima na ista pitanja se razlikuju Slika nije dostupna Koliko su drugačiji? ŽIVI ZID U ODNOSU NA HDZ I SDP Od 30 postavljenih pitanja na samo 5 su odgovorili potpuno drugačije

OVDJE ISPROBAJTE APLIKACIJU GDJE SAM 2016.

Prava istospolnih zajednica treba izjednačiti s pravima ostalih, poručuje Bandić.

Pobačaj je područje također ocijenjeno desetkom te je osobno pravo i izbor.

Prava branitelja ne bi definirao Ustavom, odgovara Bandić i tim se odgovorima ideološki svrstao na stranu svoje bivše stranke SDP-a.

Oko ćirilićnih natpisa u Vukovaru Bandić se složio s HDZ-om.

S postavljanjem ćirilićnih natpisa u Vukovaru, smatra, treba pričekati. Slaže se s tim njegov partner Ljubo Jurčić iz Novoga vala, ali ne i reformist Radimir Čačić koji ne bi odgađao postavljanje ćirilićnih natpisa u Vukovaru. (10/10/3)

S HDZ-om Bandić dijeli stav i oko gospodarskih tema.

Smanjivanje PDV-a u iduće dvije godine podržava gradonačelnik grada s najvišim prirezom. Slaže se i s obećanjem o 1000 eura za novorođene bebe.

Odskače Bandić u nekim stavovima od velikih stranaka.

Podjelu Hrvatske na pet regija potpuno podržava. Kao što misli da je potrebno ukinuti neke općine. Za razliku od SDP-a i HDZ-a, Bandić smatra da Hrvatska ne treba žuriti s ulaskom u Shengen.

Zanimljivo je kako gradonačelnik Zagreba koji u kampanji obećava oprost duga, besplatne udžbenike, pomoć potrebitima, odgovara na tvrdnju da prijevoz u školu za srednjoškolce mora biti svima besplatan, neovisno o imovinskom cenzusu. Ocjenom 1, kaže NE.

Pritom potpuno drugačije misli njegov partner reformist Radimir Čačić. (1/10)

Suprotno dvojac misli i o porezu na imovinu, Bandić smatra da ga ne treba uvoditi dok je Čačić za uvođenje poreza na imovinu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene