Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na današnju je konferenciju za medije stigao na štakama.

Galerija


Prvo je u društvu ministra zdravstva obišao specijalnu bolnicu za plućne bolesti, pa se pojavio u stranačkim prostorijama, na kojoj je predstavio olimpijske i državne prvakinje u vatrogastvu iz DVD-a Kašine, koje su pristupile Stranci rada i solidarnosti.

Vezani članci Milan Bandić Bandić se obrušio na mjere Stožera: "Ovo je mogao donijeti samo netko tko se ponaša kao da ima ular pa ne vidi dovoljno široko" GSK Jabuka Grad Zagreb o gašenju kultne Jabuke: ''Bandić će je spasiti kao i Kino Europa''

"U četvrtak na Dan mrtvih sam uganuo zglob i zaradio trostruki prijelom skočnog zgloba. Čujem da se propovijedaju svakakve priče gdje sam - u Zagrebu sam, ne bum nigdje otišel, bez brige budite", kazao je Bandić.

Bandić je na konferenciji za novinare citirao i kardinala Alojzija Stepinca da "ima istina od kojih ne možete odstupati, ima granica na kojima se morate zaustaviti i ima položaja s kojih ne smijete uzmicati".

Pohvalio se i svojim političkim znanjem i iskustvom u rangu Tonyja Blaira i Billa Clintona, tvrdeći da može držati predavanja na Oxfordu, Cambridgeu i Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.

Ekstremni desničari planirali ubiti francuskog predsjednika, cure detalji

Zagreb zatrpan smećem, Holding potpisao ugovor i poručio: "U najkraćem roku očistit ćemo grad"