Obavijesti Video Pretražite Navigacija
General prihvatio sa zadovoljstvom

Bandić će Gotovinu predložiti za počasnog građanina Grada Zagreba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Ureda gradonačelnika kazali su da su se Bandić i Gotovina sastali na 'prijateljskoj kavi'.

Na putu za Split gdje je sinoć u 19 sati na Prokurativama 'zatvorio' Sportske igre mladih, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić zaustavio se u Zadru gdje se družio s generalom Antom Gotovinom. Iz Ureda gradonačelnika kazali su da su se Bandić i Gotovina sastali na 'prijateljskoj kavi'.

Pročitajte i ovo Devet novih kamiona Čistoće - 2 Spomenuo i Jakuševec FOTO Stigli novi kamioni: Tomašević otkrio i kad bi mogla početi sanacija odrona na Jakuševcu Prometna nesreća na Soblinečkoj cesti Očevid u tijeku Na Soblinečkoj cesti sudarila se tri automobila: Jedan završio na boku, vatrogasci izvlačili zarobljene

'U dvosatnom druženju dotaknute su brojne aktualne teme jučer, danas i sutra, a među ostalim, gradonačelnik je generala izvijestio o tomu da će na sljedeću sjednicu Gradske skupštine koja će se održati 10.rujna uputiti prijedlog za njegovim proglašenjem počasnim građaninom Grada Zagreba što je general Gotovina sa zadovoljstvom prihvatio', kazali su iz Ureda gradonačelnika. Podsjetimo da je general Mladen Markač koji je osuđen, a potom i oslobođen zajedno s Gotovinom već proglašen počasnim građaninom Zagreba, a priznanje je preuzeo 31.svibnja na Dan grada.

'Primio sam ovu povelju u ime svih branitelja Grada Zagreba i smatram da su oni to zaslužili jer je to zahvala svih stanovnika Grada Zagreba. Branitelji koji su svojim domoljubljem, hrabrošću stvorili Hrvatsku koja je danas međunarodno priznata i neovisna. To je sigurno i obveza da nadalje kao i do sada živim jednim poštenim životom, skromnim i da svoju energiju trošim na rad za opće dobro', kazao je prilikom dodjele priznanja general Markač.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene