Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Generalna proba

Jeste li ga i vi čuli ili vidjeli? Pogledajte kako je MiG-21 prohujao iznad jarunskog jezera u brišućem letu

MiG-21 HRZ-a u brišućem letu iznad jarunskog jezera (Screenshot: Dnevnik.hr)
MiG-21 HRZ-a u brišućem letu iznad jarunskog jezera (Screenshot: Dnevnik.hr)
Aktualno Galerija +0 MiG-21 HRZ-a u brišućem letu iznad jarunskog jezera (Screenshot: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Jedna od zvijedzda generalne probe hrvatske vojske na Jarunu svakako je bio i MiG-21 HRZ-a u brišućem letu iznad Veslačke staze.

Na zagrebačkom Jarunu je od 17 do 19 održana pokazna vježba Zapovjedništva specijalnih snaga, prikaz sposobnosti i vještina kadeta Hrvatskog vojnog učilišta Dr. Franjo Tuđman i pokazna vježba rada vodiča službenih pasa Pukovnije vojne policije.

Pročitajte i ovo Vojna vježba hrvatskih specijalaca - 8 Neutraliziranje terorista VIDEO Naši specijalci i NATO u akciji: Pogledajte kako su koristili SAD-ov poklon Hrvatskoj za specijalne operacije Freedom Shield Dvostruko više vojnika Vježbe dviju zemalja razljutile vojnu silu: "To je proba za nuklearni rat!"

U 18:30 sati održana je generalna proba prigodnog programa i to uz: ispaljivanje počasnih plotuna, padobranski skokovi, vojno-akrobatski program Počasno-zaštitne bojne, vježba Hrvatske vojske MINEX u kojoj sudjeluje Hrvatska kopnena vojska, Hrvatsko ratno zrakoplovstvo, Zapovjedništvo specijalnih snaga i Središnjica za obavještajno djelovanje i nastup akrobatske grupe „Krila Oluje“.

Uspjeli smo snimiti i MiG-21 HRZ-a, koji je u brišućem letu prohujao iznad veslačke staze na Jarunu, a moglo ga se čuti i u drugim dijelovima grada. Pogledajte video.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene