Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vesela atmosfera

Mia Dimšić božićnim pjesmama u centru Zagreba razveselila prolaznike

Mia Dimšić i Ante Gelo (Foto: Sandro Sklepić)
Mia Dimšić i Ante Gelo (Foto: Sandro Sklepić) Sandro Sklepi?
Aktualno Galerija Mia Dimšić i Ante Gelo (Foto: Sandro Sklepić) Mia Dimšić i Ante Gelo (Foto: Sandro Sklepić) Foto: Sandro Sklepi? Mia Dimšić i Ante Gelo na otvorenju preuređene Vip poslovnice (Foto: Sandro Sklepić) Mia Dimšić i Ante Gelo na otvorenju preuređene Vip poslovnice (Foto: Sandro Sklepić) Foto: Sandro Sklepi? Zbor Izvor na otvorenju preuređene Vip poslovnice (Foto: Sandro Sklepić) Zbor Izvor na otvorenju preuređene Vip poslovnice (Foto: Sandro Sklepić) Foto: Sandro Sklepi? Ivana Marković, glavna direktorica za segment privatnih korisnika u Vipnetu (Foto: Sandro Sklepić) Ivana Marković, glavna direktorica za segment privatnih korisnika u Vipnetu (Foto: Sandro Sklepić) Foto: Sandro Sklepi? +10 Preuređeni Vip centar u Gajevoj ulici u Zagrebu (Foto: Sandro Sklepić) Galerija 1/15 >>
Mladu pjevačicu Miju Dimšić sreli smo u preuređenom Vip centru u Gajevoj, u samom središtu Zagreba, gdje je uz gitarsku pratnju Ante Gele izvela najpoznatije božićne pjesme i tako okupljene provela kroz pravu glazbenu bajku.

Nakon radnog prosinca mlada se glazbenica i kantautorica veseli neradnom Božiću. Blagdansko vrijeme Mia Dimšić provest će u društvu najbližih, a odmarat će se, kako kaže, kao i svake godine uz knjige i filmove. ''Uvijek nešto čitam, volim čitati. Ove godine čitam trilogiju Stiega Larssona. Pogledat ću i filmove koje svi gledaju, poput 'Sam u kući'. Totalni odmor zapravo'', objašnjava Mia.

Pročitajte i ovo PR DIGITALNA EKONOMIJA OMOGUĆUJE VIPNETU NOVE MODELE RADA S FREELANCERIMA Prvi #DigitalniNomadi meetup okupio brojne domaće digitalne stručnjake Bankovna kartica (Foto: Thinkstock) vrijedi isprobati ''Peglaj'' i uštedi: 5 stvari koje je bolje platiti karticom nego gotovinom

Osim filmova i knjiga, u Mijinu je domu neizostavan element glazba. Tako će se ove godine uz božićne pjesme Franka Sinatre i hrvatske kompilacije slušati i jedan poseban CD. ''Ove sam godine snimila božićni CD. Sigurno će i to svirati'', kaže sa smiješkom Mia.

Iako ima zavidnu liniju, Mia priznaje da kao prava Slavonka voli pojesti pa tako Božić ne može zamisliti bez francuske salate. U kulinarske se avanture ne upušta, nego ih prepušta profesionalcima. ''Moja mama odlično kuha. Malo se ušuljam u kuhinju, ali ja sam više degustator'', priznaje Mia.

  Mia Dimšić i Ante Gelo (Foto: Sandro Sklepić) Mia Dimšić i Ante Gelo na otvorenju preuređene Vip poslovnice (Foto: Sandro Sklepić) Foto: Sandro Sklepi?

Novu godinu mlada će pjevačica ipak dočekati radno u Umagu. Društvo će joj praviti bend, a s obitelji će se čuti preko Skypea: ''Komuniciramo dosta online. Obično oni prvi znaju što se događa'', objašnjava Mia.

Važnost i jednostavnost komunikacije konstantno unaprjeđuje Vip. Uz telekomunikacijske usluge bez kojih je ovo blagdansko vrijeme nezamislivo, u njihovom novouređenom centru u Gajevoj u Zagrebu, korisnici od sada imaju sve komunikacijske usluge na jednom mjestu.

„Otvorenjem najmodernijeg Vip centra u samom srcu Zagreba u mogućnosti smo svim sadašnjim i budućim korisnicima Vipneta pružiti sveobuhvatnu uslugu na jednome mjestu uz još interaktivniji pristup. Briga o korisnicima glavna nam je zadaća u Vipnetu, a stvaranjem ovakvog okruženja koje u potpunosti omogućuje personalizirani pristup cilj nam je unaprijediti korisničko iskustvo i zadovoljstvo“, poručila je Ivana Marković, glavna direktorica za segment privatnih korisnika u Vipnetu.

Mia Dimšić i Ante Gelo (Foto: Sandro Sklepić) Ivana Marković, glavna direktorica za segment privatnih korisnika u Vipnetu (Foto: Sandro Sklepić) Foto: Sandro Sklepi?

Veliki je novitet interaktivni videozid na kojem korisnici mogu pogledati TV programe iz Vipove TV ponude. U prizemlju je i Trend Hub zona u kojoj korisnici imaju pristup high tech proizvodima i digitalnim inovacijama pa tako korisnici trenutno mogu isprobati 4D stolac s VR naočalama. Tijekom blagdana korisnici mogu iskušati i AR (augemented reality) fotkaonu na prvom katu te se fotografirati s prigodnim božićnim likovima, nakon čega dobivaju uokvirenu fotografiju i gif koji mogu podijeliti s prijateljima na društvenim mrežama. Na prvom katu u digitalnoj zoni korisnici mogu tijekom boravka u Vip centru pregledati ponudu filmova i serija usluge Vip Now na tabletima.

Tu je i IT guru koji korisnicima pruža tehničku potporu za primjerice cloud usluge, korištenje mobilnog interneta ili pak savjete o korištenju smartphonea i digitalne tehnologije. Za poslovne korisnike osmišljena je poslovna zona u kojoj mogu dobiti sve informacije o ponudi koje ih zanimaju.

Novo ruho Vip je proslavio uz glazbenu izvedbu zbora Izvor i Miju Dimšić te Antu Gelu, koji su božićnim pjesmama uveli pravi blagdanski duh u preuređenu poslovnicu, ali i u tunel Grič gdje su prolaznici mogli pratiti cijelu izvedbu. Svojevrsni je to poklon Vipneta svim postojećim i novim korisnicima povodom Adventa u Zagrebu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene