Iz mjesta Isklisi kod Novih Sela blizu Metkovića u petak su pobjegli magarac i kobila. Životinje su pronađene u nedjelju ujutro.

Galerija


Velika potraga u dolini Neretve za nestalom kobilom i magarcem, Etnom i Pukijem, je završila. Magarac Puki i kobila Etna su pronađeni, i to na području zvanom Crveni grm, na plantaži jabuka gdje su se sladili otpalim voćkama.

Vezani članci Policijski očevid, ilustracija Na Hvaru nestala 78-godišnja žena, u potrazi sudjeluju i HGSS-ovci Požar u centru Metkovića Tragedija u Metkoviću: U požaru stana smrtno stradao 33-godišnji muškarac, dvoje ljudi lakše ozlijeđeno

"Jutros sam prošetao kroz voćnjak, jutrom prođem nedjeljom i vidio sam da je nešto grizlo jabuke koje su opadale. Kad sam se vratio kući, pričam malom, on pošao u lov, spustio se dolje i kaže mi 'ćaća, eno ugledao sam konja, zvat ću ljude koji su tražili. Nazvao ih je i eto, našli smo ih", opisao je pronalazak konja vlasnik voćnjaka u kojemu su se zadržale životinje Milan Nižić.

U obitelji Šiljeg koja je molila pomoć u potrazi - veselje nakon neprospavane noći. "Nismo spavali noćas, bili smo u potrazi. Sve u svemu se dobro završilo. Gospodin mi je javio da je našao konja kod svoje kuće, na plantaži jabuka. Vozili smo prema njima 300 na sat. Osjećao sam se fenomenalno, srce mi je bilo kao kuća", kazao je vlasnik kobile i magarca.

Dodaje da su obje životinje čipirane, kobila je u njegovom vlasništvu, a magarac je u vlasništvu njegova strica.