Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobra vijest iz Metkovića

Pronađeni nestali Puki i Etna: "Cijelu noć smo bili u potrazi. Sad se osjećam fenomenalno, srce mi je kao kuća"

Pronađeni Puki i Etna (Foto: Dnevnik.hr) - 3
Pronađeni Puki i Etna (Foto: Dnevnik.hr) - 3 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Pronađeni Puki i Etna (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Pronađeni Puki i Etna (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Pronađeni Puki i Etna (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Pronađeni Puki i Etna (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr Pronađeni Puki i Etna (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Pronađeni Puki i Etna (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Foto: DNEVNIK.hr Pronađeni Puki i Etna (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Pronađeni Puki i Etna (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Pronađeni Puki i Etna (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Galerija 1/5 >>
Iz mjesta Isklisi kod Novih Sela blizu Metkovića u petak su pobjegli magarac i kobila. Životinje su pronađene u nedjelju ujutro.

Velika potraga u dolini Neretve za nestalom kobilom i magarcem, Etnom i Pukijem, je završila. Magarac Puki i kobila Etna su pronađeni, i to na području zvanom Crveni grm, na plantaži jabuka gdje su se sladili otpalim voćkama.

Pročitajte i ovo Nikola Gračak Jeste li ga vidjeli? Oglasila se sestra nestalog Nikole: "Molim vas kao Boga!" Nestala osoba Nestala osoba Jeste li ga vidjeli? Nikola nije došao po svoju kćer u vrtić, čekala ga je do 21 sat… Samohrani je otac, sestra moli za pomoć

"Jutros sam prošetao kroz voćnjak, jutrom prođem nedjeljom i vidio sam da je nešto grizlo jabuke koje su opadale. Kad sam se vratio kući, pričam malom, on pošao u lov, spustio se dolje i kaže mi 'ćaća, eno ugledao sam konja, zvat ću ljude koji su tražili. Nazvao ih je i eto, našli smo ih", opisao je pronalazak konja vlasnik voćnjaka u kojemu su se zadržale životinje Milan Nižić.

U obitelji Šiljeg koja je molila pomoć u potrazi - veselje nakon neprospavane noći. "Nismo spavali noćas, bili smo u potrazi. Sve u svemu se dobro završilo. Gospodin mi je javio da je našao konja kod svoje kuće, na plantaži jabuka. Vozili smo prema njima 300 na sat. Osjećao sam se fenomenalno, srce mi je bilo kao kuća", kazao je vlasnik kobile i magarca.

Dodaje da su obje životinje čipirane, kobila je u njegovom vlasništvu, a magarac je u vlasništvu njegova strica.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene