Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon dugog očekivanja, lijepo vrijeme je napokon stiglo. A sa sobom je donijelo i potencijalne opasnosti.


Meteoalarm se oglasio i već za danas na dubrovačkoj regiji žutom bojom upozorava na potencijalno opasno vrijeme.

Naime, vremenske prilike koje se prognoziraju nisu neuobičajene, ali budite na oprezu ako namjeravate prakticirati aktivnosti koje su izložene meteorološkim rizicima. Ostanite informirani o očekivanim meteorološkim uvjetima i izbjegnite moguće rizike, stoji na upozorenju meteoalarma.

U okviru tog upozorenja, na dubrovačkom području se očekuju temperature zraka između 31 i 33 stupnja Celzijeva.

Vezani članci Dnevnik iz Rijeke Pogledajte tko je ulazio u auto kroz gepek, tko najviše voli slušati radio i tko bi uvodio kazne. Zbog jednog nam je kandidata zamalo stalo srce Dubrovnik - 2 U jednoj hrvatskoj županiji od početka veljače zabilježeno čak 126 kršenja epidemioloških mjera

Ovih dana - OPREZ! Evo zašto...

No, da je ovo samo početak perioda u kojem treba biti iznimno oprezan i štititi kožu kremama za sunčanje, kao i ne izlagati se sunčevim zrakama u vrijeme kad su one najštetnije, potvrđuje i upozorenje izdano za utorak na riječkom području.

Naime, tamo će sutra biti iznadprosječno visoka temperatura zraka - i jutarnja i najviša dnevna. Živa u termometru penjat će se i iznad 33 stupnja.Iako zasad nema upozorenja za ostale dijelove Hrvatske, posvuda će tijekom cijelog tjedna biti sunčano i iznimno toplo vrijeme.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook