Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mesić: Pašalićeve optužbe su čista budalaština

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić ponovio je da su optužbe koje mu je uputio predsjednik Hrvatskog bloka Ivić Pašalić u vezi s bačenim bombama u dvorište njegove kuće, čista budalaština.

"Pašalićeve optužbe su čista budalaština i kuda bi došao kada bi komentirao svaku budalaštinu", rekao je predsjednik Mesić.

Pročitajte i ovo Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa Prizori nakon eksplozije u elektrani Uzrok nepoznat VIDEO/FOTO Eksplozija u elektrani u Rusiji: Traga se za nestalima, 18 ljudi ozlijeđeno, troje u teškom stanju

"Ništa se drugo ne može ni reći čovjeku koji živi u nekakvoj iluziji, jer, ta tko će proganjati Pašalića", dodao je.

Predsjednik smatra da je ipak nešto drugo "bomba", a to je pitanje odakle Pašaliću novci da izgradi takvu kuću? Tražit ću da se ispita porijeklo imovine svih mafijaša, rekao je Mesić. 

Ivić Pašalić izjavio je jučer da ne zna zašto su i tko je u dvorište njegove obiteljske kuće bacio dvije ručne bombe, no da smatra kako je za poticanje na ono što se dogodilo "odgovoran predsjednik države Stjepan Mesić koji ga mjesecima i godinama kleveće bez ikakvih argumenata".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene