Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostaje pri svom

Mesić odbacuje napade: Nije isto ispraćaj generala i tajnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Stjepan Mesić danas je komentirajući reakcije hrvatskih braniteljskih udruga nakon njegove izjave da bi država mogla uštedjeti i na pokopima branitelja, rekao kako za negativne rekacije na njegovu izjavu nema nijednog razloga.

Kako je rekao, ne mora na isti način biti pokopan general koji je vodio rat i tajnica kojoj je priznat braniteljski staž. 

Pročitajte i ovo Darko Nekić - 1 NAJAVA DRŽAVNOG TAJNIKA Raste osnovica za invalidninu i druga braniteljska prava, evo kome ide najviše Slika nije dostupna Odgovor branitelja Milanović uvrijedio HVIDRA-u: Usporedio nas je s cijenom benzina!

Moramo svi štedjeti jer su hrvatske kreditne obveze velike i moraju se riješiti do kraja ove i u sljedećoj godini, rekao je Mesić danas u Tuzli odgovarajući na novinarska pitanja.

>> 'Uštedimo ukidanjem Mesićeve funkcije' 

Dodao je kako je bitno da 'institucije sustava funkcioniraju sa što manje troškova' te da je s tim u vezi spomenuo pitanje pogreba branitelja.

'S dužnim pijetetom može se s nekim pozdraviti tako da mu se pošalje cvijeće i odnese zastava. A mora li baš na sve pokope ići vod vojnika, t.j. mora li na isti način biti pokopan general koji je vodio rat i dobio bitke i neka tajnica koja je bila u nekoj instituciji i kojoj je priznat braniteljski staž', rekao je Mesić.

Predsjednik je rekao kako se s tim u vezi ne javljaju oni koji su zbog toga pogođeni, nego oni koji su, kako je rekao, njegovi stalni kritičari te je tu, kako je zaključio, nemoćan.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene