Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Donosimo priču o pričljivcima, šutljivcima i svađalicama s Markova trga.


Do sredine rujna zastupnika nema na Markovu trgu. Voljeli ih ili ne ostaje činjenica da su po broju usvojenih zakona u posljednje dvije godine radili kao na traci. Često su usvajali, pa mijenjali iste zakone. A nakon što se podvuče crta ostalo je par njih koji su najviše govorili i bili najviše kažnjavani.

Vezani članci Slika nije dostupna Kosor: Apsurdno je da Stazić danas tumači što smijemo, a što ne Slika nije dostupna Hebrang: Mladež je volontirala iz srca, prijavio bih da sam znao za nešto drugo

>> Bebić: Imali smo prilično dinamičan rad u Saboru

Od 1550 saborskih radnih sati, čak 42 i pol sata riječ je imala Ingrid Antičević Marinović. Dragutin Lesar pričao je 37 sati. Trećeplasirani je Gordan Maras s 31 satom.

Stjepan Fiolić u dvije i pol godine nije izustio ni riječi. Stipo Gabrić 26 minuta, a Nazif Memedi imao je dvije minute slave i to kad se obrušio na Zorana Milanovića.

Priča malo jer kaže radi puno. 'Ovi koji su se javili po 96 puta poput Lesara, Beusa i drugih oni su davali samo prijedloge bez rješenja, a Memedi je riješio svoje nacionalne manjine', objasnio nam je Nazif Memedi.

'Fala bogu da je on naš predsjednik, puno fala njemu. Pomogo nam za vodu, za struju, pomogo mi za zdravstveno', rekla je Hanuma Herceg.

A najkažnjavaniji zastupnik je Nenad Stazić. Od ukupno 16 sankcija 6 je njegovih.

Svoju plaću, ako ih pitate svaki od njih pošteno je zaradio. Oni eksponiraniji zato što su puno pričali, oni konfliktniji zato što se jedini bore za dobro ove države, a oni samozatajni zato što nisu pričali gluposti kao svi oko njih.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju