Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sve službe na terenu

VIDEO Medvjed uočen na šetalištu! U tijeku velika potraga, stiže interventni tim, građanima izdano upozorenje

Medvjed na šetnici
Medvjed na šetnici Foto: Screenshot/facebook
U Kostreni je u nedjelju navečer uočen medvjed koji se kretao Šetalištem kostrenskih pomoraca iznad uvale Svežanj, pa su mještani upozoreni, a interventni tim trebao bi medvjeda pronaći, uspavati i vratiti u primjereno okruženje.

Medvjed je u nedjelju uočen na Šetalištu kostrenskih pomoraca, potvrdio je u ponedjeljak načelnik Kostrene Dražen Vranić te kazao da su obaviještene sve službe i da je iz Zagreba u Kostrenu poslan interventni tim u nadležnosti Veterinarskog instituta i Ministarstva poljoprivrede, koji će medvjeda uspavati i vratiti ga u njemu primjereno i sigurno okruženje.

Pročitajte i ovo Ilustracija dolaze u naselja VIDEO Širi se snimka iz susjedstva: Mladi medvjed srušio zaštitara, a njegove borilačke vještine oduševile sve

Pročitajte i ovo Ilustracija Pokrenuta velika rasprava Uhvaćena medvjedica koja je ubila trkača u Italiji: Već je napadala, bit će eutanizirana?

 

Kako je priopćeno na internetskim stranicama Općine Kostrene, na području Kostrene uočen je medvjedkoji se u trenutku dojave mještana kretao Šetalištem kostrenskih pomoraca iznad uvale Svežanj, o čemu su obaviještene sve nadležne službe i Lovačko društvo "Jelen".

Mještane se poziva na oprez te su upozoreni da se medvjedu, ako ga vide, ne približavaju i da što prije dojave njegovu lokaciju pripadnicima Lovačkog društva "Jelen" na brojeve 098/982 2364 ili 091/258 2103.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene