Obavijesti Video Pretražite Navigacija
slijedi joj kaznena prijava

Međimurka (34) nikad nije završila studij pa je krivotvorila diplomu profesorice biologije i kemije i zaposlila se u školi

Učionica/Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr)
Učionica/Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
34-godišnjakinja s područja općine Sveti Martin na Muri lažne je dokumente iskoristila kako bi se zaposlila u osnovnim škola na području općina Sveti Juraj na Bregu, Nedelišće i Pribislavec.

Žena (34) s područja općine Sveti Martin na Muri krivotvorila je diplomu Sveučilišta u Osijeku za profesora biologije i kemije, javila je policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izrazio žaljenje zbog incidenta Otac učenice koji je šakom udario profesora pušten je na slobodu Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika

Sumnjiče ju da je krivotvorila potvrdnicu i diplomu Sveučilišta u Osijeku o završenom sveučilišnom dodiplomskom studiju za profesora biologije i kemije, iako taj studij kojeg je pohađala, nikada nije završila.

Spomenutu krivotvorinu potom je koristila kao pravu prilikom zaposlenja u osnovnim škola na području općina Sveti Juraj na Bregu, Nedelišće i Pribislavec.

Protiv osumnjičene podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene