Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Kirurg će se žaliti na presudu

Maškarin: Presuda ne može vratiti moje zdravlje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kirurg koji je operirao slijepo crijevo Miroslavu Maškarinu, nakon čega je mladić ostao bez noge, osuđen je na osam mjeseci uvjetno s rokom kušnje od dvije godine.

Maškarin kaže kako mu zdravlje više ništa ne može vratiti. A osuđeni kirurg žalit će se na presudu. Kirurg Branko Popović zabrinuto je na sudskom hodniku čekao presudu. A nakon izricanja, vidno iznenađen nije se odvajao od mobitela. Jer, sud ga je proglasio krivim..

Pročitajte i ovo Ilustracija na 12 godina zatvora Dvojica osuđena zbog strijeljanja zarobljenih hrvatskih vojnika u Glini Zastava Islamske republike Pripadnik ISIL-a U BiH osuđen terorist koji se predstavljao kao humanitarac u Siriji

'Meni kako god da je na kraju krajeva presuda bila meni moje zdravlje ne može vratiti tako da neću ni komentirati. Meni je uistinu najbitnija ona druga parnica, za obeštećenje iz razloga jer mi se zdravstveno stanje pogoršava', rekao je Miroslav Maškarin.

U građanskoj parnici Maškarinovi odvjetnici traže gotovo 14 milijuna kuna od riječkog KBC-a. Dogovora za sada nema ni na vidiku.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene