Marko Filipović
Marko Filipović Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Predsjednik riječke Gradske organizacije SDP-a i zamjenik gradonačelnika Marko Filipović bit će SDP-ov kandidat za riječkog gradonačelnika na sljedećim lokalnim izborima, doznaje se u četvrtak iz riječkog SDP-a.


Odlučeno je to u četvrtak na sjednici Gradske organizacije SDP-a Rijeke, na kojoj je za kandidatkinju za zamjenicu gradonačelnika odabrana potpredsjednica riječke Gradske organizacije SDP-a Sandra Krpan.

Vezani članci Renato Petek Renato Petek: 60 tisuća Zagrepčana još nemaju priključak na gradski vodovod, a plaćaju jednaki prirez Peđa Grbin Grbin o lokalnim izborima: ''Ja sam za način izlaska koji će jamčiti da se s čela makne koruptivna hobotnica Milana Bandića''

Iz riječke Gradske organizacije SDP-a najavili su za petak, 6. studenoga konferenciju za novinare na temu "Ususret lokalnim izborima 2021.”

Na konferenciji će govoriti predsjednik SDP-a Hrvatske Peđa Grbin, Marko Filipović, Sandra Krpan te član predsjedništva Gradske organizacije SDP-a i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel.