Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oštar na Facebooku

Maras o izboru čelnika HGK: Da se pojavio Vidošević opet bi ga izabrali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pogreška je bila ostaviti staru skupštinu da bira novog predsjednika, komentirao je izbor Luke Burilovića za predsjednika HGK ministar Gordan Maras.

Ministar poduzetništva i obrta, Gordan Maras, na svojoj je službenoj Facebook stranici prokomentirao izbor Luke Burilovića za novog predsjednika Hrvatske gospodarske komore.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna POZNATI I UVJETI Tražite posao? Raspisan je natječaj za čelnika jedne od najutjecajnijih institucija u Hrvatskoj Slika nije dostupna Vidošević 'ništa nije znao' ANIMACIJA Ovako su godinama navodno izvlačeni milijuni iz HGK

HGK nakon Nadana Vidoševića: Predsjednik će volontirati, slijede i otkazi

'HGK je nastavila starim smjerom. Izabrani predsjednik kaže da ne želi utjecaj politike, a gotovo sve dužnosti koje je obnašao do sada osigurao mu je HDZ. Pogreška je bila ostaviti staru skupštinu da bira novog predsjednika jer imam osjećaj da se jučer slučajno pojavio Vidošević opet bi ga izabrali. Umjesto reforme izabrali su opet politiku. Sve sam sigurniji da treba mijenjati zakon o HGK na način da se osigura reforma komore ili da se ostavi članovima na izbor da li žele dobrovoljno plaćati članarinu i na taj način podupirati određenu politiku i nečiju političku ambiciju', napisao je Maras.

 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene