Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pogreška je bila ostaviti staru skupštinu da bira novog predsjednika, komentirao je izbor Luke Burilovića za predsjednika HGK ministar Gordan Maras.


Ministar poduzetništva i obrta, Gordan Maras, na svojoj je službenoj Facebook stranici prokomentirao izbor Luke Burilovića za novog predsjednika Hrvatske gospodarske komore.

HGK nakon Nadana Vidoševića: Predsjednik će volontirati, slijede i otkazi

Vezani članci Tvrtke kreću izvoziti kada na domaćem tržištu dosegnu svoj vrhunac Vjetar u leđa hrvatskim poduzetnicima: Kako izvoziti vlastiti proizvod i postati konkurentniji na tržištu S okruglog stola HGK-a o zapošljavanju (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Tražite posao? Raspisan je natječaj za čelnika jedne od najutjecajnijih institucija u Hrvatskoj

'HGK je nastavila starim smjerom. Izabrani predsjednik kaže da ne želi utjecaj politike, a gotovo sve dužnosti koje je obnašao do sada osigurao mu je HDZ. Pogreška je bila ostaviti staru skupštinu da bira novog predsjednika jer imam osjećaj da se jučer slučajno pojavio Vidošević opet bi ga izabrali. Umjesto reforme izabrali su opet politiku. Sve sam sigurniji da treba mijenjati zakon o HGK na način da se osigura reforma komore ili da se ostavi članovima na izbor da li žele dobrovoljno plaćati članarinu i na taj način podupirati određenu politiku i nečiju političku ambiciju', napisao je Maras.

 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook