Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mamić o Srbiji

VIDEO 'Prije tri godine sam doveo 40 Slovenki s kojima sam se cijelu noć zabavljao!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić je kazao kako mu je žao što živimo u vremenima kada navijači ne mogu ići u Srbiju. Požalio se i da je u medijima često pogrešno protumačen.

Zdravko Mamić jučer je boravio u Beogradu zbog utakmice Srbija – Hrvatska. U intervjuu za B92 je kazao kako mu je žao što živimo u takvim vremenima da navijači iz Srbije ne mogu doći u Hrvatsku, kao ni navijači iz Hrvatske u Srbiju. 'To je za plakati, to je ono protiv čega se moramo boriti', kazao je.

>>
'Sposobniji sam od tebe i tvojih ministara, primi se posla za koji te plaćamo!'

Kada su ga novinari upitali o njegovom ponašanju prema novinarima, Mamić je rekao kako je vrlo neugodno 'kada je netko zločest', no da danas ne bi tako postupio. 'U obrani sam vrlo nezgodan, ali danas ne bi, danas bi pretrpio, pognuo glavu i odgovorio jer je došlo do sazrijevanja. Kad vam netko nešto namjerno podmeće, onda je teško suzdržati se', kazao je.

Smatra i da je često pogrešno protumačen te je istaknuo kako protiv Srba nema ništa jer i sam često boravi u Srbiji. 'To je tako nepravedno prema meni. Ja sam stalno tu, bio sam tu prije tri godine, doveo 40 Slovenki sa sobom i cijelu se noć zabavljao. Hrvatsku glazbu su mi svirali. To je jednostavno neistina', kazao je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić i Xi Jinping u Pekingu 2019. godine Zadnje pripreme Kineski predsjednik stiže u Beograd, objavljeni detalji: Srpski MiG-ovi dočekat će Xija Uhićeni Srbi u Španjolskoj akcija u Španjolskoj VIDEO Pogledajte kako je pao jedan od najtraženijih srpskih mafijaša: "Bili su vezani, a u kući je bilo puno krvi"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene