Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Boissa torba

Mame potvrđuju: Organiziranje s bebom bit će 10 puta lakše s ovim dodatkom

PR
PR Foto: PR
Da boravak u prirodi pomaže u razvoju djece, dobro je poznata stvar. Jednu stvar koju skoro svi roditelji ističu kao problem pri planiranju izlaska s bebom jest vrijeme spremanja i stvari koje nose. Nije ni čudo što se odmah mogu primijetiti "novi" roditelji koji, kad izlaze s bebom, izgledaju kao da se sele.

Ako ste se prepoznali, ne očajavajte - niste jedini, a i vaše muke su stvarne. Bebe zbilja trebaju puno stvari. No, mi smo pronašli jednu torbu koja doslovno može promijeniti vašu dnevnu rutinu. Radi se o revolucionarnoj torbi Boissa u sklopu koje se nalazi sklopivi krevetić!

Jedna torba umjesto krcatih kolica

Ako nosite hranu, proizvode za njegu, presvlačenje, bočice, šalice, maramice, igračke, sigurno ponekad pomislite da su vam potrebne tri torbe da biste izašli u šetnju. No, uz pametan izbor opreme za bebe sve ovo može postati puno lakše.

Boissa je superfunkcionalna torba organizirana tako da sve stane u nju i još dodatno možete je proširi i sklopiti krevetić. Ovaj prijenosni krevetić je mjesto za igru, presvlačenje i spavanje, doslovno sve u jednom.

>> Za nove mame: Kako da izlasci s bebom budu što manje stresni! <<

Bebina sigurnost je prioritet

Niste paranoični ako stavljate sigurnost bebe na prvo mjesto. Koliko god privlačno zvuči biti vani svaki dan, bez obzira na vremenske prilike, znate i koje sve opasnosti prijete maloj bebi.

Zato će vam ova torba s krevetićem dobro doći u brojnim situacijama:

U šetnji kada treba presvući bebu
• Tijekom putovanja, odlaska na izlet ili plažu
• Kada idete u goste
• U bilo kojoj situaciji kada beba treba sigurno okruženje za igru, san i presvlačenje

PR PR Foto: PR

Olakšajte si pakiranje i čuvajte leđa

Kada je riječ o torbi Boissa sa sklopivim krevetićem za bebu, i vi ćete osjetiti višestruke koristi. Za razliku od glomaznih torbi, s tek dva ili tri pretinca, ova torba je dizajnirana namjenski. Pretinci su raspoređeni tako da odvojite sve sitnice koje nosite: odjeću, pelene, igračke, maramice...

S prednje strane nalaze se tri termo pretinca koji će čuvati toplinu bočica s hranom. Također, ima i namjenski pretinac za mobitel i vlažne maramice tako da uopće ne morate otvarati torbu da ih izvadite iz pakiranja.

>> Mame obožavaju ovu torbu za bebe zbog jednog fenomenalnog dodatka <<

Torba ima više remena za više načina nošenja. Možete je i zakačiti na kolica. Ipak, najbolje od svega je što savršeno raspoređuje težinu tako da kada je nosite na leđima nećete osjetiti umor niti opterećenje leđa.

PR PR Foto: PR

Na vama je samo da odaberete gdje želite provesti kvalitetno vrijeme s bebom – Boissa će stvoriti najbolje moguće uvjete za odmor i igru!

Sve za pravilan rast i razvoj vašeg djeteta

Boravak u prirodi, na svježem zraku, izuzetno je koristan za stvaranje dječjeg imuniteta. Senzorni poticaji na otvorenom stimuliraju razvoj kognitivnih i motoričkih vještina. Kako ste sigurno već ustanovili, bebe spavaju duže i bolje nakon boravka u prirodi.

Sada možete provoditi više vremena na otvorenom, jer vas pakiranje i nošenje stvari neće opterećivati kao ranije. Moderna i praktična torba Boissa će vam olakšati dane s bebom na više načina:

• Pruža instant krevetić za bebu, gdje god vam treba
• Ne opterećuje ni mamu ni kolica
• Izrađena od tkanine koja odbija vodu
• Pretinci su raspoređeni tako da bitne stvari budu nadohvat ruke

PR PR Foto: PR

Ugrabite torbu Boissa po još nižoj cijeni!

Kako bismo nagradili vjernost čitatelja portala dnevnik.hr, odlučili smo stupiti u kontakt s distributerom multifunkcionalne torbe Boissa. U razgovoru s ljudima iz Dokishop trgovine koja je jedino mjesto gdje možete kupiti ovaj proizvod, uspjeli smo osigurati čak 50 % popusta za sve vas koji ovo čitate!

Ovo je ujedno i savršena prilika da se upoznate s Dokishop trgovinom. To je jedinstvena trgovina koja nastoji revolucionarizirati način online kupnje i učiniti je dostupnom svakome. Predstavlja online trgovinu kojoj su kupci uvijek na prvom mjestu.

Svojim sigurnim i pouzdanim poslovanjem kontinuirano bilježi porast novih korisnika. Usto, statistike pokazuju da se čak 93 % kupaca vraća, što je dovoljan dokaz povezanosti Dokishop branda sa svojim kupcima. Također, pokazuju što ljudi misle o brandu čiji proizvodi čine našu svakodnevicu lakšom, a život ispunjenijim.

Jedan od proizvoda iz njihove ponude koji će vašu svakodnevicu doista učiniti jednostavnijom je zasigurno i torba za mame Boissa.

PR PR Foto: PR

Napomena: Ponuda nije vremenski ograničena, ali su problem zalihe koje se zbog ogromne potražnje brzo smanjuju. Kako se ne biste doveli u situaciju da morate ovu fenomenalnu torbu plaćati po punoj cijeni, reagirajte odmah!

Kliknite ovdje da biste dobili svoju Boissa torbu po 50 % nižoj cijeni!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene