Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez vozačke

Vodice: Slovakinje se četverociklom zabile u zid

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije maloljetnice iz Slovačke jučer su poslijepodne ozlijeđene, nakon što su zbog neprilagođene brzine četverociklom marke adly udarile u betonski zid, izvijestila je danas Policijska uprava šibensko-kninska.

Prometna nesreća dogodila se oko 18 sati na križanju Ulice Ante Lasana Kabalera i Ulice Antuna Mihanovića, a četverociklom je, premda nije imala položen vozački ispit, upravljala jedna od maloljetnica iz Slovačke. Zbog neprilagođene brzine, prigodom skretanja u Ulicu Antuna Mihanovića, vozilo je udarilo u betonski zid te se prevrnulo na kolnik, izvijestila je policija podsjetivši kako je vozačica četverocikla zadobila teže ozljede, pa je zadržana na liječenju u šibenskoj Općoj bolnici.

Pročitajte i ovo Dostava pošiljaka: Ilustracija - 5 Gdje je zapelo? Je li ovo rekord? Poslali pošiljku na kratku relaciju, nevjerojatno koliko je putovala: "Čak i u vrijeme rata je pošta funkcionirala točno u dan" U Maksimirskoj se tijekom radova urušio zid Novi incident FOTO Drama u Zagrebu: U Maksimirskoj se urušio zid

Suputnica lakše ozlijeđena

Njezina prijateljica i suputnica prošla je tek s lakšim ozljedama. Šibenska policija će protiv maloljetne vozačice iz Slovačke podnijeti optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Šibeniku, a o prometnoj nesreći obavijestit će i mjerodavno Općinsko državno odvjetništvo. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene