Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tak imam te rad

Vjenčanje za pamćenje: Veseli mladenci Nikolina i Marko goste na svadbu poveli - ZET-ovim tramvajem

Prizor svatova koji se ukrcavaju u tramvaj ZET-a u zagrebačkom Dupcu jučer oko 18 sati oduševio je prolaznike i putnike koji su čekali redovite linije.

Nikolina i Marko mladenci su koji su svoje goste na svadbu poveli tramvajem ZET-a. Na ekranima na kojima inače pišu detalji o liniji pisalo je "Nikolina i Marko; Just Married (upravo vjenčani op.a.)".

Pročitajte i ovo Mirogoj Obnova objekta Velika promjena na Mirogoju: Iz ureda poslali važnu obavijest građanima Polovni tramvaj iz Njemačke Slijedi tehnički pregled Oglasio se Grad o novim tramvajima, jako ih hvale: Spominju i Japan

"Ugodno sam se iznenadila kada sam čekala tramvaj. To nisam još nikada doživjela", kazala nam je Valentina Škripelj koja je i snimila veselu družinu.

"Svi su gledali i bili iznenađeni. Jedan ZET-ovac ušao je u tramvaj pa im je otvorio prozore. Tramvaj je stajao u Dupcu i kupio goste", dodala je Škripelj.

Inače, Zagrebački električni tramvaj nudi vozila za najam za posebne prigode, a nude i uslugu ukrašavanja vozila po želji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene