Prizor svatova koji se ukrcavaju u tramvaj ZET-a u zagrebačkom Dupcu jučer oko 18 sati oduševio je prolaznike i putnike koji su čekali redovite linije.


Nikolina i Marko mladenci su koji su svoje goste na svadbu poveli tramvajem ZET-a. Na ekranima na kojima inače pišu detalji o liniji pisalo je "Nikolina i Marko; Just Married (upravo vjenčani op.a.)".

Vezani članci Neobični likovi nacrtani na više mjesta u Zagrebu - 1 Znate li o čemu je riječ? U Zagrebu se pojavili neobični likovi bez lica, netko ih crta na svim površinama Svadba, ilustracija Koronasvadba u zadarskom zaleđu, uzvanik otkriva: "Bilo je sto, možda i 120 gostiju. U jednom trenutku uslijedili su pozivi..."

"Ugodno sam se iznenadila kada sam čekala tramvaj. To nisam još nikada doživjela", kazala nam je Valentina Škripelj koja je i snimila veselu družinu.

"Svi su gledali i bili iznenađeni. Jedan ZET-ovac ušao je u tramvaj pa im je otvorio prozore. Tramvaj je stajao u Dupcu i kupio goste", dodala je Škripelj.

Inače, Zagrebački električni tramvaj nudi vozila za najam za posebne prigode, a nude i uslugu ukrašavanja vozila po želji.