Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Da bavljenje sportom jača i duh i tijelo, hrvatski osnovnoškolci znaju, no kada vam to kažu idoli poput Ivana Balića i Gordana Kožulja - zabava na sportskim terenima je zajamčena. Više od 800 hrvatskih osnovnoškolaca snage je danas odmjerilo na zagrebačkom Atletskom stadionu Mladost.


Trčanje, skok u dalj, spuštanje niz tobogan... Tako je proslavljen dan univerzalne športske škole i Međunarodni olimpijski dan.

Vezani članci Pisma Bogu Učiteljica tražila učenike da napišu pisma Bogu, rezultati su urnebesni Stare bebe Podijelili slike svojih klinaca jer izgledaju kao da su spremni za mirovinu

>> Djeca su nam pretila, imaju ravna stopala i lošu motoriku!

Vježbaju i druže se. Zabave je bilo na sve strane. Cilj je potaknuti mlade na sport kao način života.

'Ovo je zapravo prava tema olimpizma - bavljenje sportom kao zdravim načinom života. Evo i moj klinac je ovdje, kazao je naš proslavljeni plivač Gordan Kožulj koji savjetuje bavljenjem sportom od malih nogu.

Uz fotografiju od najboljeg rukometaša svijeta i uzora brojnima klinci su dobili i pokoji savjet. 'Baviti se sportom je zdravo, stječu se nova prijateljstva, dobiješ neku disciplinu za život', kazao im je Ivano Balić.

A ovi su školarci to već usvojili. Kroz igru i veselje grade svoj životni put.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.