Obavijesti Video Pretražite Navigacija
800 osnovnoškolaca na Mladosti

Mali sportaši uz Balića i Kožulja obilježili Međunarodni olimpijski dan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da bavljenje sportom jača i duh i tijelo, hrvatski osnovnoškolci znaju, no kada vam to kažu idoli poput Ivana Balića i Gordana Kožulja - zabava na sportskim terenima je zajamčena. Više od 800 hrvatskih osnovnoškolaca snage je danas odmjerilo na zagrebačkom Atletskom stadionu Mladost.

Trčanje, skok u dalj, spuštanje niz tobogan... Tako je proslavljen dan univerzalne športske škole i Međunarodni olimpijski dan.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za ožujak Roditelji, provjerite svoje račune: Počinje isplata dječjeg doplatka Dijete s knjigom Festival knjiga "Pazi, knjiga!": Rastući trend ulaska u svijet čarolije razveselio i djecu i autore

>> Djeca su nam pretila, imaju ravna stopala i lošu motoriku!

Vježbaju i druže se. Zabave je bilo na sve strane. Cilj je potaknuti mlade na sport kao način života.

'Ovo je zapravo prava tema olimpizma - bavljenje sportom kao zdravim načinom života. Evo i moj klinac je ovdje, kazao je naš proslavljeni plivač Gordan Kožulj koji savjetuje bavljenjem sportom od malih nogu.

Uz fotografiju od najboljeg rukometaša svijeta i uzora brojnima klinci su dobili i pokoji savjet. 'Baviti se sportom je zdravo, stječu se nova prijateljstva, dobiješ neku disciplinu za život', kazao im je Ivano Balić.

A ovi su školarci to već usvojili. Kroz igru i veselje grade svoj životni put.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene