Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Službeno

Makarska širi turističku ponudu pa odsad u ponudi imaju i plažu Nugal - za nudiste

Makarska dobila turističku plažu - Nugal (Foto: Dnevnik.hr) - 3
Makarska dobila turističku plažu - Nugal (Foto: Dnevnik.hr) - 3 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Makarska dobila turističku plažu - Nugal (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Makarska dobila turističku plažu - Nugal (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Makarska dobila turističku plažu - Nugal (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Makarska dobila turističku plažu - Nugal (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Makarska dobila turističku plažu - Nugal (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija 1/3 >>
Nije svima drago što se nudisti kupaju na plažama pa je u Makarskoj bilo i borbe za pojedine plaže. Ali turisti koji se vole kupati bez kupaćeg kostima, u Makarskoj su sada i službeno dobili nudističku plažu, predivnu uvalu Nugal. Nudisti okupljeni u Udruzi tvrde da tisuće turista traže nudističke plaže pa predlažu da se takve plaže službeno oglase i u svim drugim turističkim sredinama.

Makarske plaže već su pune, ljeti i prepune. Kazna za golotinju na običnoj plaži nije mala, ona iznosi 2000 kuna.

Pročitajte i ovo Plaža Prijeti im zatvor Nova uhićenja na hrvatskim plažama: Dvojica stranaca snimala nagu djecu Uhićen pedofil u Crkvenici - 6 uhićen još jedan pedofil Kamere skrivaju u ručne satove, termos-boce, kemijske olovke i prijenosne hladnjake: Stručnjakinja savjetuje kako zaštititi djecu

Do sad se tko je imao želju povući se na osamu i razodjeven uživati u moru i suncu u Makarskoj je trebao tražiti udaljena i skrovita mjesta.

Ovih dana dobili su i službeno svoju plažu, prekrasnu plažu Nugal do koje se treba dosta pješačiti ili ići brodom.

"Imaju nudisti od sada plažu u Makarskoj, jednu od najljepših u Europi. Gradska plaža je ipak za sve, ima i obitelji, golaći traže osamljena mjesta" poručila je Hloverka Novak Srzić direktorica TZ-a Makarske.

Nudisti imaju i Udrugu. Od Ministarstva turizma traže plaže u svim turistickim mjestima. No u Ministarstvu potvrđuju da se statistikom o nudistima baš i ne bave, nudistima ili naturistima poruka je izgleda - Snađite se sami!

 Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene