Nije svima drago što se nudisti kupaju na plažama pa je u Makarskoj bilo i borbe za pojedine plaže. Ali turisti koji se vole kupati bez kupaćeg kostima, u Makarskoj su sada i službeno dobili nudističku plažu, predivnu uvalu Nugal. Nudisti okupljeni u Udruzi tvrde da tisuće turista traže nudističke plaže pa predlažu da se takve plaže službeno oglase i u svim drugim turističkim sredinama.

Galerija


Makarske plaže već su pune, ljeti i prepune. Kazna za golotinju na običnoj plaži nije mala, ona iznosi 2000 kuna.

Vezani članci Crna mamba Kupače u plićaku iznenadila dvometarska crna mamba, hitne službe isprva im nisu vjerovale Plaža/Ilustracija (Foto: Dnenvik.hr) - 1 Lopovi iskoriste trenutak: Važno upozorenje policije građanima i turistima prilikom odlaska na plažu

Do sad se tko je imao želju povući se na osamu i razodjeven uživati u moru i suncu u Makarskoj je trebao tražiti udaljena i skrovita mjesta.

Ovih dana dobili su i službeno svoju plažu, prekrasnu plažu Nugal do koje se treba dosta pješačiti ili ići brodom.

"Imaju nudisti od sada plažu u Makarskoj, jednu od najljepših u Europi. Gradska plaža je ipak za sve, ima i obitelji, golaći traže osamljena mjesta" poručila je Hloverka Novak Srzić direktorica TZ-a Makarske.

Nudisti imaju i Udrugu. Od Ministarstva turizma traže plaže u svim turistickim mjestima. No u Ministarstvu potvrđuju da se statistikom o nudistima baš i ne bave, nudistima ili naturistima poruka je izgleda - Snađite se sami!

 Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr