Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

32-godišnja Shana Brown optužena je zbog namjernog drogiranja i opijanja 13-godišnje kćeri. Shana je to radila kako bi omogućila da njezinu kćer siluje njezin 40-godišnji dečko s namjerom da djevojčica ostane u drugom stanju.


Shana Brown iz zapadne Pennsylvanije vieše ne može imati djece pa je s dečkom Duaneom Callowayem smislila bolestan plan kako bi umjesto nje u drugom stanju ostala njezina 13-godišnja kći. Par je djevojčicu drogirao kako bi je Duane mogao silovati bez da je toga svjesna. No plan im nije uspio jer se djevojčica, iako ošamućena, odlučno branila, piše AP.

Vezani članci Nasilje nad ženom, ilustracija Horor u Bjelovaru: Tražio od nje novac za liječenje sina i radove pa uzeo 143 tisuće kuna, onda ju silovao i prijetio joj Damiru Škari sudi se za silovanje Zakazano novo ročište: Škaro se ne osjeća krivim, njegovi odvjetnici traže da se ispita žrtva

'Radi se o zaista bolesnim ljudima', komentirao je inspektor Donald Gmitter koji je radio na slučaju.

Majka 13-godišnjakinje optužena je zbog ugrožavanja općeg dobra djeteta i nalazi se u pritvoru, a njezin odvjetnik ne želi komentirati slučaj. Njezin dečko Duane suočava se s teškim optužbama za nekoliko pokušaja silovanja i također je u pritvoru.

Prema izjavi koju je djevojčica dala policiji bolesni plan je nastao nakon što je u prosincu odbila majčin prijedlog da zatrudni s Duaneom. Nakon toga on je pokušao silovati čak tri puta, ali srećom nije uspio.U pretresu stana policija je pronašla dokaze koji upućuju na pokušaje drogiranja i opijanja djevojčice.