Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Isprsili se Dinamo i Medveščak

Majka brutalno pretučenog Hrvata odletjela u Čile

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka Ivana Stvorića na putu je za Čile gdje će već sutra posjetiti svog sina.

On već tjedan dana, otkako su ga brutalno pretučenog pronašli na ulici u Santiagu, leži u tamošnjoj bolnici u induciranoj komi. Majka Vesna nije imala novca za avionske karte, za sebe i za pratnju koja joj je na putu potrebna zbog teškog zdravstvenog stanja. 'Ne mogu još vjerovat u stvari da letimo, jer mi je to sve malo nevjerojatno. Donacije su prekrasne i ja se stvarno zahvaljujem i hokejašima Medveščaka, i gospodinu Mamići te Dinamu i dinamovcima', rekla je gospođa Vesna.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Leži u bolnici Hrvat opljačkan i onesvješten u Čileu treba pomoć Slika nije dostupna Pronašla ga policija Leži u komi: U Čileu brutalno pretučen Zagrepčanin

Da vidi svog Ivana Vesna ne može dočekati, a iz Zagreba mu nosi hrpu lijepih želja. Ivan je od utorka u induciranoj komi u čileanskom Santiagu, nakon što je brutalno pretučen i pronađen na ulici s frakturom lubanje. Majka vjeruje da će Ivan osjetiti njezinu prisutnost. 'Ja mislim da će mu najviše značiti što mu je mama došla, njegova mama', kaže. Ivanova majka u teškom zdravstvenom stanju na putu mora imati pratnju, pa s njom u Čile ide nećak.

Novca za avionske karte nisu imali, pa su ih ponukani pričom u Dnevniku Nove TV platili hokejaški klub Medveščak i nogometni klub Dinamo, no da očajna majka uopće potraži pomoć, pobrinula se Ivanova prijateljica iz osnovne škole. Iako su karte povratne datum povratka u Zagreb je neizvjestan. 'Sve ovisi o njegovu oporavku, ja bi najradije da se vratimo već sutra', kaže majka. Iako su im platili avionske karte - iz Dinama i Medveščaka pred kamere ne žele, poručuju samo da Ivana što prije očekuju na svojim utakmicama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene