Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HAK upozorava

Magla i skliski kolnici usporavaju promet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Magla mjestimice dodatno smanjuje vidljivost na cestama u Gorskom kotaru, posebice na dionici autoceste A 6 Rijeka-Zagreb, od vijadukta Bukovo do tunela Tuhobić, a na dionicama pod maglom kolnici su vlažni i skliski.

Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, zbog radova na čvoru Kraljevečki Novaki prometuje se dvosmjerno. U smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Obilazak je preko čvora Popovec i dalje županijskim cestama.

Pročitajte i ovo U teškoj prometnoj nesreći u Sisku poginuo mlađi muškarac Oko 6:50 ujutro Tragedija u Sisku: Mlađi vozač izletio s ceste i poginuo Kolona na A3 nakon prometne nesreće HAK poziva na oprez Nesreća na zagrebačkoj obilaznici, stvorila se višekilometarska kolona: ''Kaos je!''

Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda, zbog sanacije nadvožnjaka. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. Na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb, u smjeru Rijeke vozi se jednim trakom kroz tunele Pod Vugleš i Javorova Kosa.

Pojana promet osobnih vozila na graničnim

Na Jadranskoj magistrali (D8), zbog sanacije Šibenskog mosta prometuje se naizmjence, kao i na D 217 (Grabovac-Ličko Petrovo Selo) u mjestu Vaganac. Za sav promet zatvorena je cesta D 512 Makarska-Vrgorac na predjelu Stupica, zbog odrona. Obilazak od Makarske prema Vrgorcu je Jadranskom magistralom (D 8) preko Ploča ili autocestom A 1, između čvorova Šestanovac i Ravča

Na graničnim prijelazima Stara Gradiška i Kaštel pojačan je promet osobnih vozila. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 t. Do 17. prosinca, zatvoren je granični prijelaz Principovac-Sot, zbog radova. Trajekti plove prema redu plovidbe. (HIna)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene