Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Uoči prve sjednice nove hrvatske Vlade novinarima su se u Banskim dvorima predstavili novi čelnici vladina Ureda za odnose s javnošću, glasnogovornik Zlatko Mehun i njegova zamjenica Sunčana Glavak, čije imenovanje danas treba potvrditi kabinet premijera Ive Sanadera.


Dosadašnji glasnogovornik Vlade i HDZ-a Ratko Maček, koji odlazi u agenciju za politički marketing, zahvalio je novinarima na objektivnom i profesionalnom praćenju rada Vlade.

Vezani članci Vuk Vuković, predsjednik Ekonomskog savjeta Glasa poduzetnika Ekonomski strateg Glasa poduzetnika: "Bojim se da će si i ova Vlada razbiti zube upravo na ovoj reformi, kao što je Milanovićeva na zadnjem oporavku" Andrej Plenković Premijer Plenković otkrio: ''Sljedećih dana ćemo osigurati dodatne doze Pfizerova cjepiva''. Vlada raspisala lokalne izbore

- Hvala vam i na kritikama koje su u 99 posto slučajeva bile
opravdane, jer ste vi novinari savjest demokracije, rekao je,
istaknuvši da će imenovanje Mehuna za njegova nasljednika, s obzirom na novinarsko i glasnogovorničko iskustvo, značiti nastavak dobre suradnje s medijima.

Mehun je rekao da na novo radno mjesto gleda kao na izazov, te je najavio kako će se truditi da novinarima bude stalno na usluzi.

- Pozivam vas na maksimalnu kooperativnu suradnju, poručio je.

Novinarima se predstavila i Sunčana Glavak, buduća zamjenica glasnogovornika Vlade i nova glasnogovornica HDZ-a.