Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Riječki aktivist

'Ma nemojte mi reći da je taj bio na fronti, bio je u Italiji'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Objaviti ili ne registar branitelja, tema je koja je već danima aktualna u Hrvatskoj.

Mišljenje samih braniteljskih udruga je podijeljeno kao i ono šefa države i premijerke. I dok se mnogi protive javnoj objavi imena branitelja, iz braniteljskih redova stižu i drukčije poruke. Poznati riječki aktivist, prosvjednik, glas naroda kako se sam voli nazvati, sveučilišni profesor Marin Miočić Stošić danas se javnim prosvjedom založio za objavljivanje registra branitelja s podacima koji nisu službena tajna. Tako bi se, smatra, vrlo brzo razotkrili lažni branitelji.

Pročitajte i ovo Anđelko Stričak Objava na Facebooku Župan Stričak na osudio Milanovićev istup o Habijanu pa prozvao udruge: "Gdje su sad moralne vertikale?" Jeffrey Epstein objava imena suradnika Epsteina Dok svijet s nestrpljenjem očekuje objavu tajnih dokumenata, oko 170 osoba strepi: Spominju se i mnoga poznata imena

'Ljudi bi brzo demaskirali lažnjake, jer kad bi to bilo obznanjeno, ja sam duboko uvjeren, kakvi god jesmo junaci dnevnih boravaka, da bi se preko interneta javilo puno anonimnih građana', kaže Stošić. 'Građani bi rekli 'Ma nemojte mi reći da je taj bio na fronti, kad je bio u Italiji'', dodaje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene