Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Objaviti ili ne registar branitelja, tema je koja je već danima aktualna u Hrvatskoj.


Mišljenje samih braniteljskih udruga je podijeljeno kao i ono šefa države i premijerke. I dok se mnogi protive javnoj objavi imena branitelja, iz braniteljskih redova stižu i drukčije poruke. Poznati riječki aktivist, prosvjednik, glas naroda kako se sam voli nazvati, sveučilišni profesor Marin Miočić Stošić danas se javnim prosvjedom založio za objavljivanje registra branitelja s podacima koji nisu službena tajna. Tako bi se, smatra, vrlo brzo razotkrili lažni branitelji.

Vezani članci Jelena Pavičić Vukičević Jelena Pavičić Vukičević na Facebooku pokazala svoju kuhinju: "S obzirom na interes..." Slika nije dostupna Poruka vladajućima: Jedino vidljivo je onih 347.106 plus onaj mali koji je dobio nogu

'Ljudi bi brzo demaskirali lažnjake, jer kad bi to bilo obznanjeno, ja sam duboko uvjeren, kakvi god jesmo junaci dnevnih boravaka, da bi se preko interneta javilo puno anonimnih građana', kaže Stošić. 'Građani bi rekli 'Ma nemojte mi reći da je taj bio na fronti, kad je bio u Italiji'', dodaje.