Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dan Grada Zadra

Luka Modrić proglašen počasnim građaninom Zadra, pogledajte što je tim povodom poručio Ante Gotovina

Ante Gotovina s roditeljima Luke Modrića (Foto: screenshot/Vijesti Nove TV)
Ante Gotovina s roditeljima Luke Modrića (Foto: screenshot/Vijesti Nove TV) Foto: screenshot/Vijesti Nove TV
Nagradu Grada Zadra dobili su reprezentativci Luka Modrić, Danijel Subašić, Šime Vrsaljko i Dominik Livaković te zlatni jedriličari Šime i Mihovil Fantela.

U povodu Dana Grada Zadra u petak su dodijeljene nagrade ovogodišnjim laueratima.

Pročitajte i ovo Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci Nagrada Nove TV - 1 Nova nagrada Nova TV dobitnica je certifikata Equal Pay Champion: "U društvu smo kompanija koje provode pozitivne promjene"

Nagradu Grada dobili su reprezentativci Luka Modrić, Danijel Subašić, Šime Vrsaljko i Dominik Livaković. Oni osobno nisu primili nagradu, već je ona uručena njihovim obiteljima. Osobno su je primili zlatni jedriličari Šime i Mihovil Fantela.

Luka Modrić proglašen je počasnim građaninom Zadra. Njegovim roditeljima povelju je, uz gradonačelnika i predsjednika Gradskog vijeća, uručio i Ante Gotovina, koji je u govoru čestitaio svim ovogodišnjim laueratima te poručio da njihovi uspjesi donose radost i optimizam.

"Složit ćemo se svi da će ova godina ostati u kolektivnoj svijesti našeg naroda upamćena po Svjetskom prvenstvu u nogometu. Naša reprezentacija predvođena kapetanom Lukom Modrićem, izbornikom i stručnim stožerom na svom putu do finala prikazala je svijetu veličanstven spektakl, demonstraciju nogometnog umijeća i iznad svega ljudske veličine, zajedništva i skromnosti u pobjedi i čvrstini karaktera, a sve nas ujedinila u osjećaju ponosa i radosti", poručio je Gotovina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene