Ante Gotovina s roditeljima Luke Modrića (Foto: screenshot/Vijesti Nove TV)
Ante Gotovina s roditeljima Luke Modrića (Foto: screenshot/Vijesti Nove TV) Foto: screenshot/Vijesti Nove TV

Nagradu Grada Zadra dobili su reprezentativci Luka Modrić, Danijel Subašić, Šime Vrsaljko i Dominik Livaković te zlatni jedriličari Šime i Mihovil Fantela.


U povodu Dana Grada Zadra u petak su dodijeljene nagrade ovogodišnjim laueratima.

Vezani članci Luka Modrić Luka Modrić podijelio dio slavljeničke atmosfere s obiteljske proslave, pazilo se na svaki detalj Nova prestižna nagrada za Novu TV Veliko priznanje za Novu TV: Jednoglasnom odlukom žirija osvojili Veliku nagradu sigurnosti

Nagradu Grada dobili su reprezentativci Luka Modrić, Danijel Subašić, Šime Vrsaljko i Dominik Livaković. Oni osobno nisu primili nagradu, već je ona uručena njihovim obiteljima. Osobno su je primili zlatni jedriličari Šime i Mihovil Fantela.

Luka Modrić proglašen je počasnim građaninom Zadra. Njegovim roditeljima povelju je, uz gradonačelnika i predsjednika Gradskog vijeća, uručio i Ante Gotovina, koji je u govoru čestitaio svim ovogodišnjim laueratima te poručio da njihovi uspjesi donose radost i optimizam.

"Složit ćemo se svi da će ova godina ostati u kolektivnoj svijesti našeg naroda upamćena po Svjetskom prvenstvu u nogometu. Naša reprezentacija predvođena kapetanom Lukom Modrićem, izbornikom i stručnim stožerom na svom putu do finala prikazala je svijetu veličanstven spektakl, demonstraciju nogometnog umijeća i iznad svega ljudske veličine, zajedništva i skromnosti u pobjedi i čvrstini karaktera, a sve nas ujedinila u osjećaju ponosa i radosti", poručio je Gotovina.