Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Bit će zanimljivo...''

Kuščević o iskazivanju povjerenja Blaženki Divjak: ''Svi smo svjesni njezina rada'', Štromar mu odgovorio na Facebooku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HDZ-ov saborski zastupnik Lovro Kuščević uoči rasprave o povjerenju ministrici obrazovanja Blaženki Divjak rekao je da su svi svjesni njezina rada te da će odluku o tome kako će glasati donijeti nakon što čuje argumente. Na to se na Facebooku osvrnuo HNS-ovac Predrag Štromar.

"Svi smo svjesni njezina rada, nerada HNS-a, prepustit ćemo ipak da svaki saborski zastupnik razmišlja svojom glavom i glasa onako kako mu savjest nalaže", odgovorio je HDZ-ov saborski zastupnik Lovro Kuščević za N1 na pitanje hoće li svi u HDZ-u podržati ministricu obrazovanja Blaženku Divjak na današnjoj raspravi o iskazivanju povjerenja ministrici.

Pročitajte i ovo Gabrijela Kišiček, stručnjakinja za komunikaciju Iz minute u minutu Izborna emisija Nove TV! Komunikacijska stručnjakinja: "Ovo nije bio pobjednički govor" Slika nije dostupna Ostaje na poziciji Kuščević: ''Bit ću ministar sve dok premijer ne odluči drugačije, možda sutra, možda za godinu dana...''

Na pitanje kako će on glasati, Kuščević je kazao da će se danas čuti rasprava i argumenti ''nakon kojih ćemo biti pametniji i donijeti pravu odluku''.

Osvrnuo se i na izjavu šefa HNS-a Ivana Vrdoljaka koji je kazao da, u slučaju da Divjak ne dobije povjerenje u Saboru, neće ga dobiti ni HNS. "Odlazak HNS-a iz Vlade bila bi dobra stvar, no ja ne vjerujem da će se to dogoditi", rekao je Kuščević za N1.

Na te Kuščevićeve izjave na Facebooku reagirao je HNS-ov Predrag Štromar. ''Kuščević je očito osobno doživio prošlogodišnji čvrsti stav HNS-a da nitko ne može javnu dužnost koristiti radi vlastite koristi. Bit će zanimljivo pratiti hoće li se to Kuščević danas udružiti s SDP-om'', napisao je Štromar.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene