Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća kraj Zadra

U lovu upucan u trbuh, ima ozljede opasne po život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lovac koji je propucan sinoć tijekom lova na divlje svinje na benkovačkom području operiran je u zadarskoj bolnici i sada je stabilno, ali su njegove ozljede opasne za život te je zbrinut u Jedinici intenzivnog liječenja.

Sinoć oko 20 sati u predjelu Gajine kod Raštevića na benkovčkom području, za vrijeme lova na divlje svinje, iz vatrenog oružja teško je ozlijeđen 33-godišnjak iz Raštevića, izvijestila je zadarska Policijska uprava.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dobio 'najmanje jedan metak' Djevojčica (9) Uzijem slučajno ubila instruktora Slika nije dostupna Angažirala ga banka? ŠOK U ČAKOVCU Ušao u poslovnu zgradu i počeo pucati s prozora

Glasnovornik PU Elis Žodan ističe da je 33-godišnjak dovezen s teškim ozlijedama trupa u zadarsku bolnicu Zadar. U tijeku je kriminalističko istraživanje nad 59-godišnjakom iz Zadra koji je s njim bio u lovu i koji je ozlijeđenog muškarca dovezao u bolnicu.

Pucao u psa i bacio ga u kanal: Lovcu kaznena prijava za mučenje životinja!

Od zamjenika sanacijske upraviteljice Opće bolnice Zadar dr. Roberta Karla doznajemo da je nesretni lovac s prostrijelnom ranom trbuha sinoć odmah operiran.

Trenutačno je stabilno, ali su njegove ozljede opasne po život, te je zbrinut u Jedinici intenzivnog liječenja, rekao je dr. Karlo. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene